Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Swegon CASA JAZZ 60 VIT (R) R3 Spiskåpa

Swegon
CASA JAZZ 60 VIT (R) R3 Spiskåpa

Modern design
Högerutförande
Vitt utförande
4 790 kr
Swegon CASA JAZZ 60 VIT (R) R3 Spiskåpa

CASA JAZZ 60 VIT (R) R3 Spiskåpa

4 790 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Swegons spiskåpa CASA Jazz kommer i en snygg design och smälter enkelt in i ditt moderna kök. Tillsammans med bostadens ventilationssystem garanterar den frisk inomhusluft och energieffektiv, balanserad ventilation i din bostad.
Enkel montering och enkelt underhåll
Spiskåpan kan anslutas direkt till R2/R3 Smart ventilationsaggregat eller monteras under skåpen i villor. Tack vare de släta ytorna och att fettfiltren är gjorda av metall är de lätta att hålla rena. Belysningen i kåporna är underhållsfria LED-lampor med reglerbar ljusstyrka. Spiskåpan med skyddsspänning (24 V) är utrustad med vägguttagstransformator – strömförbrukningen är därför låg och kåpan alltid säker för användaren. Alla elanslutningar är placerade ovanpå kåpan, och därmed lätta och snabba att ansluta under installationsfasen. Högerutförande.

Smarta funktioner
CASA Jazz kommer i antingen vitt eller rostfritt utförande så att du kan välja den som passar bäst hemma hos dig. Jazz monteras under ventilationsaggregat R2 eller R3 (L/R-modell) eller separat montage mellan köksskåp. Fläkten kommer med tre hastigheter och har en kontrollpanel med kapacitiv pekskärm, enheten är även utrustad med bland annat timer och man har möjlighet att styra spjället med separat brytare.

Fler fördelar
- Timer
- Vit eller rostfritt
- Passar R2/R3
- 3 fläkthastigheter

Teknisk information

VarumärkeSwegon
Art.Nr.PJV6R
FärgVit
UtförandeHögerutförande
Djup525 mm
Höjd99 mm
Bredd598 mm