Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Airrevival Luftrenare

Airrevival
Luftrenare

Helt tystgående
Tar effektivt bort luftburna partiklar
Utvecklad av svenska experter
1 995 kr

Se priset!

Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Med Luftrenare Airrevival tar du hand om ett stort problem på ett lätt och mycket effektivt sätt. Denna elektrostatiska luftrening tar sig an de luftburna partiklarna som kan vara problematiska att bli av med och ger dig en renare luft. AirRevival tar även bort lukter i din omgivning.
Ta kontroll över din inomhusmiljö med elektrostatisk luftrening

Att andas ren luft är en förutsättning för att må bra. Utomhusluften innehåller många föroreningar och dessa föroreningar kommer in i våra hem genom ventiler. Inomhusluften får en mix av de föroreningar som finns utomhus samt de bakterier och virus som kan finnas inomhus. Studier har visat att höga halter av luftburna partiklar påverkar vår hälsa negativt. AirRevival innebär ett enkelt, effektivt och ett nytt sätt att ta hand om ett stort problem både hemma, på kontoret, i bilen eller på skolan och förskolan.

Hemmet

Hemmet ska vara en plats att koppla av, ladda om och umgås som en familj. Med AirRevival kan du vara säker på att luften du och dina nära och kära andas är ren. Sätt upp AirRevivals enheter i de mest använda rummen i ditt hus. Speciellt viktigt är det att använda AirRevival i sovrummet, så att kroppen får en chans att återhämta sig efter dagen i en bra miljö.

Kontor

Eftersom många av oss tillbringar en stor del av våra liv hårt arbetande på våra kontor är ren luft lika viktigt där som det är hemma. Detta gäller särskilt i gemensamma kontorslokaler, där AirRevival kan förbättra inomhusmiljön genom att minska mängden luftburna gifter och virus.

Bil

Luften i våra bilar är vid färd utsatt för mycket höga nivåer av föroreningar på grund av alla avgaser. Epidemiologiska data visar ett samband mellan trafikexponering och efterföljande hjärtstillestånd. Denna risk kan åtgärdas mycket enkelt genom att placera en AirRevival-enhet på den bakre sidorutan på bilen. Skydda dig själv även när du färdas genom de mest förorenade delarna av staden och fastnar i bilköer.

Utvecklad i Sverige av svenska specialister

Professorn och barnläkaren KG Rosén har tillsammans med ett team av experter, utvecklat produkten AirRevival. Bakom utvecklingen ligger 20 år av forskning samt dokumentation. Tekniken har med framgång använts i svenska skolor och daghem i över ett decennium där studier har visat en 80% minskning av fina partiklar och en ökad närvaro på förskolan med 55%, vilket beror på färre övre luftvägsinfektioner.

Enkel montering och installation

AirRevival är en lätt, mycket anpassningsbar enhet som är enkel att använda och som inte kräver något underhåll. Placera bara din enhet på ett fönster, spegel eller annan glasruta och koppla in. Positioneringen av AirRevival är viktig då det negativt laddade elektrostatiska fältet sträcker sig en bit ut i rummet. För att inte få smuts på på föremål bör de inte finnas inom ett avstånd på en meter. För att enheten ska fungera optimalt bör den ej täckas för med exempelvis en gardin. Om AirRevival är placerad på ett fönster där en gardin behöver dras för över natten, är det bästa att flytta enheten till en annan plan yta som är lätt att torka av.

Enheten kräver ett jordat uttag. Om det inte finns tillgång till ett jordat uttag, kontakta oss så hjälper vi dig.

Fler fördelar

- Helt tystgående
- Enkel montering och installation
- Tar effektivt bort luftburna partiklar
- Renar effektivt din inomhusluft
- Anpassningsbar
- Utvecklad av svenska experter

Egenskaper
Generellt
- 1 års garanti

Teknisk information

VarumärkeAirRevival
Art.Nr.850000025
FärgGrå
MaterialPlast
TypLuftrenare
Yta Luftrening0-15 m2
Spänning230 V
Djup35 mm
Höjd350 mm
Vikt0,4 kg
Bredd180 mm