Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Daikin MCK55W Luftrenare
Daikin MCK55W Luftrenare
Daikin MCK55W Luftrenare

Daikin
MCK55W Luftrenare

Passar rum upp till 41m²
Låg ljudnivå
Effektiv & kompakt
7 990 kr
Daikin MCK55W Luftrenare

MCK55W Luftrenare

7 990 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Med Daikins luftrenare MCK55W får du återfuktad och renare luft i din bostad. Fyll tanken med vatten då och då så fuktar den rummet med en maximal volym på 500 ml/h. Vattentanken rymmer 2,7 L.
MCK55W - Luftrening & luftfuktning i ett

En kombinerad luftrenare och luftfuktare ger dig ett hälsosammare inomhusklimat som minskar torrhet i hud och slemhinnor samt minskar mängden luftburna dammpartiklar och farliga organiska kemiska ämnen som bakterier, virus och allergener och tar bort dålig lukt från exempelvis husdjur.

Bekämpar skadliga ämnen i tre steg

Luftrenaren ser till att du har ett optimalt inomhusklimat genom att använda sig av tre steg. Tack vare enhetens kraftfulla luftupptagning, som tar in luft i tre riktningar, tar den effektivt och snabbt upp luften i ditt hem. När luften väl har tagits in av enheten samlar den upp damm och föroreningar med ett elektrostatisk HEPA-filter. Till sist bryter luftrenaren ned de skadliga partiklar och ämnen som fångats upp av filtret.

Luftfuktingsfuktionen

Vattnet i tanken rinner till vattenhjulet som tar vattnet med sig när det roterar. Vattnet släpps av på filtret och luften som blåser på filtret absorberar fukten och släpper ut fukten i rummet. Enheten är försedd med en flerbladig Sirocco-fläkt.

Tyst & kompakt

Tack vare den innovativa designen på MCK55W är den enkel att placera i rummet utan att den tar upp onödigt mycket plats. Enheten har också en låg ljudnivå, i tyst läge mäter den endast upp till 19 dB(A).

Fler fördelar med MCK55W

- Renar & fuktar luften
- Fjärrkontroll ingår
- Kraftfull luftrening förbättrar din luftkvaliteten inomhus
- Stort luftflöde på 200 - 500 m³/h i turboläge
- 19 dB(A) i tyst läge
- Lätt och kompakt

(Applicerbar storlek på rum är lämplig när enheten arbetar i turboläge. Applicerbar storlek på rum indikerar det utrymme där en viss mängd dammpartiklar kan avlägsnas på 30 minuter. Befuktningsmängden ändras efter inomhus- och utomhustemperatur och luftfuktighet. Mätförhållanden: 20 °C temperatur, 30 % luftfuktighet. Ljudtrycksnivåer är medelvärdet som är uppmätta 1 m framför, till vänster, till höger och ovanför enheten (detta motsvarar värdet i ett ekofritt rum).)

Teknisk information

VarumärkeDaikin
Art.Nr.MCK55W
FärgVit
Tillverkarens Art.Nr.MCK55W
TypLuftrenare
Luftflöde54 - 330 m3/h
Djup270 mm
Höjd270 mm
Tillverkargaranti1 år
Bullernivå19 - 53 dB(A)
Effekt58 W
Vikt9,5 kg
Bredd270 mm