Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Airmove ventiler

Airmove är företaget som ser till att värmen i hemmet sprids bättre och att din ventilation förbättras. Med produkter från svenska Airmove kan du spara energi och få ett behagligare inomhusklimat. Läs mer

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

Smart svensk ventilation

Airmove erbjuder svenska ventilationslösningar. Produkterna både utvecklas och tillverkas i Sverige, närmare bestämt i Fagersta i Bergslagen.

Svensk utveckling

Vi tycker alltid att det är extra roligt att få sälja svenska produkter. En genomtänkt svensk produkt är oftast helt rätt för den svenska marknaden. Svenska tillverkare har en god förståelse för de utmaningar det svenska klimatet och sättet att bygga hus erbjuder. Med en djup förståelse är det lättare att utveckla produkter som verkligen behövs.

God ventilation

Precis som företagsnamnet antyder så utvecklar Airmove produkter inom luftförflyttning. Att flytta luft handlar dels om att sprida luftburen värme, men också att säkerställa ett tillräckligt luftbyte i huset - ventilation. Airmove 3.0 är en friskluftsventil som hjälper dig att få bättre ventilation i huset. Friskluftsventilen Airmove 3.0 är utvecklad för att anpassa friskluftsintaget efter utomhustemperaturen, och på så vis kan du spara energi.