Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Vi hjälper dig med installation av friskluftsventil

Vi erbjuder dig installation av din friskluftsventil, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av ett bättre inomhusklimat. Vi samarbetar med installatörer som har många års erfarenhet inom branschen. När du beställer en installation av oss, lägger vi ut arbetet på en installatör i ditt närområde. Installatören kontaktar sedan dig för att boka en tid som passar både dig och installatören.

Välj installation till friskluftsventil

Om du vill köpa friskluftsventil av oss, har du alltid möjlighet att välja att köpa med installation. Nedan hittar du information om vår installation av friskluftsventil, som du enkelt köper till inne på våra produkter.

Rådgivning


Telefon

0770-777 600

Måndag - Fredag: 8.00 - 17.00

E-post

[email protected]

Skriv din fråga i formuläret

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret behandlas i enlighet med vår integritetspolicy

Vi har ett rikstäckande nätverk

Vi har ett rikstäckande nätverk

Polarpumpen har ett rikstäckande nätverk av certifierade installatörer runt om i nästan hela landet.

Installation i stora delar av Sverige

Vårt nätverk av installatörer finns i stora delar av Sverige för att vi ska kunna erbjuda dig installation av din friskluftsventil.

Varumärken vi installerar

Våra installatörer kan installera de varumärken vi säljer. Denna installation är utformad speciellt efter Airmoves friskluftsventil.

Pris för installation av friskluftsventil

Priset som du betalar för en installation av friskluftsventil är satt utifrån arbetet som utförs. Det som ingår i installationen går att läsa om under installation på produktens sida. Behövs det göras något extra mot vad som ingår i installationen, brukar detta gå att lösa mot en extra kostnad.