Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Installation av friskluftsventil

Vi erbjuder dig installation av din friskluftsventil, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av ett bättre inomhusklimat. Vi samarbetar med installatörer som har många års erfarenhet inom branschen. När du beställer en installation av oss, lägger vi ut arbetet på en installatör i ditt närområde. Installatören kontaktar sedan dig för att boka en tid som passar både dig och installatören.

Installation i stora delar av Sverige

Vårt nätverk av installatörer finns i stora delar av Sverige för att vi ska kunna erbjuda dig installation av din friskluftsventil.

Varumärken vi installerar

Våra installatörer kan installera de varumärken vi säljer. Denna installation är utformad speciellt efter Airmoves friskluftsventil.

Så beställer du en installation friskluftsventil

På samma sida som du beställer din friskluftsventil, beställer du även önskat antal installationer. Detta gör du innan produkten läggs i varukorgen.

Pris för installation av friskluftsventil

Priset som du betalar för en installation av friskluftsventil är satt utifrån arbetet som utförs. Det som ingår i installationen går att läsa om under installation på produktens sida. Behövs det göras något extra mot vad som ingår i installationen, brukar detta gå att lösa mot en extra kostnad.

ROT-avdrag

Du kan nyttja ROT-avdrag för din installation av friskluftsventil och på så sätt minska kostnaden med 30 % för arbetet som utförs.

De uppgifter vi behöver från dig för att kunna använda dig av ROT-avdraget, är följande:

  • Ditt personnummer
  • Fastighetsbeteckningen på den fastighet där arbetet ska utföras

Skatteverkets förutsättningar för ROT-avdrag behöver även uppfyllas och det är du som kund som ansvarar för att ta reda på om du har möjlighet att utnyttja rotavdraget.

Garantin påverkas av installationen

Köper du endast friskluftsventilen av oss, får du endast 2 års materialgaranti. Beställer du installation via oss har du en mer fullständig garanti som gäller över en längre tid. Gällande exakt hur lång garantitid vid installation, se på produktens sida under teknisk information.