Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Varumärken AC Hemma

AC tillverkas i en lång rad olika varumärken och vi på Polarpumpen är stolta över att ha ett rekordbrett sortiment att erbjuda våra kunder. Hos oss kan du hitta en AC som passar för just dina behov, oavsett om det är i en lägenhet, hus eller sommarstuga.

För många är varumärket viktigt. Ett varumärke kan stå för trygghet och bra kvalitet, eller kanske bra kvalitet trots låga priser. Du kanske redan har en produkt hemma som är tillverkad av exempelvis Daikin och är mycket nöjd med den produkten. I så fall kan det kännas självklart att även köpa din AC från samma varumärke. Eftersom vi vet att varumärket kan vara viktigt, vill vi erbjuda många olika varumärken.

Polarpumpen har ett rekordbrett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett rekordbrett sortiment av AC. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Daikin

Daikin är marknadsledande inom luftkonditionering, och det finns en anledning. Daikin utvecklar och tillverkar riktigt bra AC. Om du vill känna dig säker på att du får riktigt bra kvalitet och en AC som verkligen levererar. Då är Daikin ett varumärke för dig.

Hitta AC från Daikin här

Eeese

Eeese skapar produkter med fokus på familjens dagliga liv, där det lagas mat, duschas, kollas på tv och mycket mer. Alla dessa faktorer påverkar inomhusklimatet och det kan vara klurigt att få ett behagligt och hälsosamt klimat utan extra hjälp. När inomhusklimatet är torrt kan barn och vuxna få svårt att sova, få irriterade slemhinnor och hosta som lätt kan leda till infektioner. Eeese luftkylare hjälper till att både svalka inomhustemperaturen samt fukta luften under vintertid.

Hitta AC från Eeese här

Electrolux

Svenska Electrolux är riktiga experter på vitvaror och ett tryggt val. I sitt breda sortiment erbjuder de självklart även luftkonditionering.

Hitta AC från Electrolux här

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric har lång erfarenhet av att skapa AC-aggregat. De satsar på att vara ledande inom grön teknik och det innebär att du kan känna dig säker på att en luftkonditionering från Mitsubishi Electric är både energieffektiv och ett bra miljöval.

Hitta AC från Mitsubishi här

Emax Cool

Emax Cool erbjuder enkla portabla AC med brett temperaturspann och låg ljudnivå. Passar utmärkt för att kyla mindre lägenheter eller utrymmen.

Hitta AC från Emax Cool här

Fujitsu

Fujitsu luftkonditionering har målet att vara bra för människor, för då är de också bra för miljön. Produkterna ska göra ditt liv mer bekvämt, med flertalet funktioner som förbättrar ditt inomhusklimat. Energieffektivitet är självklart i centrum.

Hitta AC från Fujitsu här

Gree

Med ett konstant fokus på innovation och hållbar utveckling erbjuder Gree luftkonditionering som förbättrar din vardag. Här hittar du högkvalitativa, intelligenta och energieffektiva AC från en av världens största och främsta utvecklare.

Hitta AC från Gree här

Innova

Få en skön svalka på kontoret, sovrummet eller i sommarstugan utan krånglig installation. Innovas portabla AC är enkla också för deras design, som gör att de passar in i alla rum och är lätta att förflytta. Oavsett var du väljer att placera din AC så kan du lita på att den gör sitt jobb. Snål energiförbrukning och låg ljudnivå är andra fördelar som gör Innovas luftkonditionering till ett bra val.

Hitta AC från Innova här

Innova Energie

Innova Energie har sedan 2004 varit verksam inom förnybar energi och utvecklar avancerade system för varje säsong. Med sin fokus på kvalitet, energieffektivitet och minskad miljöpåverkan har de utvecklat lösningar som luftkonditioneringsaggregat utan utomhusdelar, värmeåtervinning och andra bekväma lösningar.

Hitta AC från Innova Energie här

Kaisai

Kaisai är ett varumärke som används för en rad produkter inom aircondition. Den främsta fördelen med Kaisai är att produkterna har en mycket konkurrenskraftig prissättning. Samtidigt erbjuder de många av de funktioner och egenskaper som man idag förväntar sig av en bra luftkonditionering.

Hitta AC från Kaisai här

Mitsubishi Heavy Industries

De senaste modellerna i vårt AC-sortiment från Mitsubishi Heavy Industries är små och kompakta för att passa in i mindre utrymmen som lägenhet, sommarstuga eller liknande. En AC är ett skönt komplement under de varma sommardagarna när du vill ha ett behagligt inomhusklimat med sval och frisk luft.

Hitta AC från Mitsubishi Heavy Industries här

Mundoclima

Mundoclima är ett spanskt varumärke med över 40 års erfarenhet inom luftkonditionering både för hem, kommersiell verksamhet samt inom industrin. De satsar på innovation och utveckling för att kunna erbjuda sina kunder den bästa lösningen. Mundoclimas produkter säljs runt om i hela världen och är mycket omtyckta för sina lösningar samt kvalitén.

Hitta AC från Mundoclima här

Samsung

Samsung har utvecklat aircondition i 40 år och har de senaste åren fått ett flertal priser inom området. De arbetar ständigt med nya innovationer, för att erbjuda konsumenterna produkter som förenklar livet.

Hitta AC från Samsung här

Woods

Woods erbjuder luftkonditionering med bra kapacitet i ett litet format. Perfekt när du vill ha svalka i ett mindre utrymme eller ha möjlighet att ta med dig din AC. En Portabel luftkonditionering hjälper dig att hålla en behaglig temperatur i ditt hem utan krånglig installation.

Hitta AC från Woods här