Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Rätt AC för olika typer av lokal

Olika typer av lokaler kräver olika typer av AC-lösningar. Hur stor yta som ska kylas, vilken verksamhet som bedrivs och vilken kvalitet byggnaden har påverkar vilken typ utav AC som är bäst lämpad att göra jobbet.

Det finns många olika sorters AC som passar bra för olika typer av utrymmen. Här tipsar vi om hur du kan tänka utifrån vad det är för lokal du vill kyla ner, så att du lättare kan hitta luftkonditionering som passar för dig.

AC på kontor

Vi arbetar bättre i en lagom temperatur. Därför kan en AC vara en riktigt lönsam investering på kontoret. Du får tillbaka investeringen i ökad effektivitet och produktivitet.

Oavsett om du har ett litet hemmakontor eller har flera kontor som behöver kylas, för att dina anställda ska jobba bättre på sommaren, kan vi hjälpa dig att hitta en lösning.

AC för kontor

AC för butik och affär

Med ett svalkande klimat i din butik eller affär kan du få kunder att vilja stanna längre inomhus. På motsatt sätt, kan ett varmt klimat få kunder att lämna lokalen på grund av trötthet eller obehag. Med en AC kan du säkerställa en trivsam lokal under hela året, så att verksamheten inte behöver lida.

AC för butik & affär

AC för café och restaurang

För att få sittande gäster att trivas och vilja komma tillbaka är ett svalt inomhusklimat viktigt under varma sommardagar. Med AC kan du effektivt och tyst kyla ner ditt café eller din restaurang och skapa en trivsam miljö för alla.

AC för café & restaurang

AC för kiosk och gatukök

Gör din kiosk eller ditt gatukök till en trivsam oas under varma sommardagar med hjälp av AC. Luftkonditionering blir extra viktigt ifall du lagar mat i din lokal och spisar och ugnar värmer upp luften.

AC för kiosk & gatukök

AC för verkstad

Med en hälsosam temperatur i din verkstad kommer du prestera bättre och orka mer. Värmeslag leder bland annat till trötthet, brist på fokus och huvudvärk. Med luftkonditionering kan du säkerställa en hälsosam arbetsmiljö så såväl du som dina kunder trivs och mår bra.

AC för verkstad

AC för äldreboende

På äldreboende är det extra viktigt med ett svalt inomhusklimat då äldre lider större risk för att må dåligt av för höga temperaturer. Kyl effektivt ner stora som små lokaler med AC och luftkonditionering.

AC för äldreboende

Olika typer av lokaler kräver olika typer av AC-lösningar. Hur stor yta som ska kylas, vilken verksamhet som bedrivs och vilken kvalitet byggnaden har påverkar vilken typ utav AC som är bäst lämpad att göra jobbet.