Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Installation av krypgrundsavfuktare

En korrekt installation av en krypgrundsavfuktare gör att du får ut mesta möjliga av din investering och säkerställer lägsta möjliga energiförbrukning. Ta hjälp av våra skickliga installatörer för att installera din krypgrundsavfuktare!

Standardinstallation av avfuktare krypgrund

Vi erbjuder alltid standardiserade installationer, så även för krypgrundsavfuktare. En standardinstallation innebär att allt som ingår är tydligt specificerat. Du vet precis vad som ingår och till vilket pris; och installatören vet exakt vilket arbete som ska utföras. Om du behöver något extra kan man avtala detta direkt med installatören, mot en extra kostnad.

Vi erbjuder följande standardinstallationer:

Polarpumpens standardinstallation av TrygghetsVakten Krypgrund Polarpumpens standardinstallation av TrygghetsVakten Pro-X

Hur beställer jag installation av krypgrundsavfuktare?

Inne på de krypgrundsavfuktare, där vi erbjuder installation, kan du testa om vi har möjlighet att installera för ditt postnummer. Om du hittar en passande installation, väljer du installation med eller utan rot och kan även komplettera med tilläggstjänster, för att på så vis anpassa tjänsten efter förutsättningarna i din krypgrund. Kontakta gärna våra säljare på 0770-777600 eller via vårt kontaktformulär, om du vill ha hjälp eller vill ställa någon fråga runt installationen.

installation av krypgrundsavfuktare

Vi installerar din krypgrundsavfuktare. Köp till installation i stora delar av landet.

Anlita en expert eller installera själv?

Att anlita en expert är ett tryggt val. Våra installatörer har erfarenhet av att installera avfuktare i krypgrund och vet hur produkten ska installeras för att ge bästa möjliga effekt. Men visst kan man installera krypgrundsavfuktaren själv, om man så önskar. Det finns inga krav på certifieringar eller så.

Behöver du sanering och marktäckning?

Om du behöver marktäckning eller sanering väljer du enkelt till detta i samband med köp. Om du köper till marktäckning ingår det att installatören placerar ut marktäckningen i krypgrunden i installationskostnaden.

ROT-avdrag

Med rotavdraget kan du få ner priset på installationen. Du kan dra av 30 % av arbetskostnaden, som en skattereduktion. Du väljer i så fall installation med rot och betalar mindre redan från början. Vi ansöker sedan om rotavdraget för din räkning hos Skatteverket.