Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Wood`s | Avfuktare för källare, garage och förråd

<h2>Låt Wood`s avfuktare hjälpa dig</h2>

Trygghet med Wood`s

Hög luftfuktighet innebär en risk för huset. Mögel kräver hög luftfuktighet för att växa och är luftfuktigheten tillräckligt hög, kan det gå snabbt. Mögel och i värsta fall röta kan skada huset. För att få bort det kan det krävas dyra saneringar. Finns det mögel och röta i huset om du ska sälja, kan huset bli mycket svårsålt. Det bästa är att se till att mögel aldrig får fäste i huset. Att hålla luftfuktigheten nere är det säkraste sättet. Att eliminera risken med en Wood`s avfuktare är betydligt billigare än att ta konsekvenserna av att låta bli.

Wood`s avfuktare för källare, garage och förråd

Genom att installera en avfuktare skyddar du din källare, ditt garage, ditt förråd; och sakerna som du förvarar där tar inte skada av mögel.

Effektiv torkning av tvätt i tvättstuga och torkrum

En Wood`s avfuktare kan få din tvätt torr på kortare tid och samtidigt skydda huset från den fukt som uppstår i tvättstugan. Avfuktaren omvandlar den fuktiga luften till torr och varm luft som hjälper till att torka din tvätt.

Wood`s avfuktare för badrum

Att ha en lagom luftfuktighet i badrummet ger både bekvämlighet och trygghet. Hög luftfuktighet är inte bekvämt att vistas i. Att gå in i badrummet direkt efter att någon har duschat, är inte särskilt kul. Med en badrumsavfuktare från Wood`s får du luftfuktigheten till normala nivåer snabbare och som en bonus torkar handdukarna extra snabbt. Du skyddar dessutom resten av huset från fuktskador, om ventilationen i badrummet inte räcker till.

Passar en Wood`s kondensavfuktare i krypgrunden?

Kondensavfuktare blir mindre effektiva vid låga temperaturer. Vid riktigt låga temperaturer kan de till och med gå sönder. Om det blir under 5 °C i din krypgrund bör du välja en annan avfuktare istället, exempelvis en en termisk avfuktare eller en sorptionsavfuktare. Med en Wood`s avfuktare i krypgrunden bör du täppa till ventilationen, för att förhindra att ny fuktig luft tar sig in i grunden. Genom att minska fukten som tar sig in behöver inte avfuktaren arbeta så hårt och omkostnaderna blir lägre. Om avfuktaren skulle stå avstängd en period, innebär detta en ökad risk för fuktproblem jämfört med innan. Kontrollera därför med jämna mellanrum att allt fungerar som det ska.

Om Wood`s

Wood`s började tillverka sina avfuktare 1950, i den Kanadensiska staden Guelph i Ontario. Sedan starten har Wood`s hjälpt mer än 600 000 hushåll till en renare luft inomhus genom att förebygga fukt och mögelskador i hemmet. Wood`s står för kvalitet, pålitlighet och hög kapacitet. Detta samtidigt som avfuktarna använder lägsta möjliga energiförbrukning.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!