Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Wood's DSC50FM Avfuktare
Wood's DSC50FM Avfuktare
Wood's DSC50FM Avfuktare
Wood's DSC50FM Avfuktare
Wood's DSC50FM Avfuktare
Wood's DSC50FM Avfuktare

Wood's
DSC50FM Avfuktare

Max rumsstorlek 100 m²
För krypgrund
Prova på i 30 dagar
6 390 kr
Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Med Wood’s DSC50FM får du Wood’s populära avfuktningsteknik, speciellt anpassad för krypgrund. En robust och effektiv avfuktare, som kan skydda hela huset från problem med fukt och mögel i krypgrunden.
DSC50FM - Tillverkad för svenska hem i Sverige
Wood’s har utvecklat denna avfuktare i Sverige. Det gör att avfuktaren passar extra bra för svenska förutsättningar. Ett exempel från den svenska utvecklingen är den nya intelligenta avfrostningen, som ger snabbare och bättre avfuktning, vilket ökar avfuktarens energieffektivitet och kapacitet. Wood’s DSC50FM tillverkas dessutom i Sverige, som en del av Wood’s miljötänk.

Wood’s avfuktare bäst i test
Wood’s är riktiga klassiker på den svenska marknaden. Därför har de också testats flitigt. I oberoende tester har Wood’s utsetts till bäst i test.

Kraftig krypgrundsavfuktare
Wood’s DSC50FM är särskilt framtagen för krypgrund. Den erbjuder god kapacitet från +2 °C till +35 °C. Wood’s teknik kräver att du täpper till krypgrundens ventilation. På så vis får du in så lite fuktig luft som möjligt och minskar energiförbrukningen med din avfuktare.Den bör placeras så centralt som möjligt och bör ha en stenkista för dränering. Slanganslutning för direktavledning till avlopp finns. Kondensavfuktningstekniken ger dig dessutom värmepumpseffekt.

Vill du har extra garanti?
Wood’s är mycket säkra på kvaliteten i sina avfuktare. Därför erbjuder de 30 dagars öppet köp, om du mot förmodan inte skulle bli nöjd. Du kan också få extra lång garanti - upp till sex år! Det enda Wood’s kräver är att du registrerar din krypgrundsavfuktare och byter filter en gång per år.

Tänk på miljön med Wood’s
Vid utvecklingen av Wood’s DSC50FM har miljön konstant varit i åtanke. Därför tillverkas krypgrundsavfuktaren i Sverige och chassit är av återvinningsbart och miljövänlig stål. Med miljön i fokus har man också fokuserat på driftsäkerhet, livslängd, energiförbrukning och tagit fram en helt ny intelligent avfrostning - I-EcoDefrost. Naturligtvis är även köldmediumet ett bra val för miljön. Detta genomsyrande fokus på miljön är vad Wood’s kallar Eco-Friendly.

Fler fördelar med Wood’s DSC50FM:
-Prfekt för krypgrund
-Effektiv luftrening och tar bort dålig lukt
-Värmepumpseffekt
-Stadiga ben och handtag
-Chassi av återvinningsbar stål
-Automatisk och intelligent avfrosting med I-EcoDefrost
-Mögelskydd
-Garanti: Upp till 6 års garanti (under förutsättningar att du byter filter 1 gång/år och registrerar din produkt på: https://warranty-Wood’s.com/)

Dokument

Teknisk information

VarumärkeWood’s
Art.Nr.DSC50FM
FärgVit
FilterJa, Antimögelfilter
Arbetstemperatur2 - 35 °c
TypKondensavfuktare
Luftflöde572 m3/h
Spänning230 V
Yta att avfukta10-100 m2
Avfuktningseffekt16,2
DisplayNej
Höjd527 mm
HEPA-filterNej
IP-KlassningIP21
Längd495 mm
Max Rumstorlek100 m2
Bullernivå56 dB(A)
FjärrkontrollNej
TimerfunktionNej
Vikt23,5 kg
Bredd345 mm
WiFiNej
EAN-nr7332857500499