Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Wood`s - Avfuktare för bättre luft inomhus

Wood`s började 1950 med att tillverka avfuktare, i den Kanadensiska staden Guelph i Ontario. Sedan starten har Wood`s hjälpt mer än 600 000 hushåll till en renare luft inomhus genom att förebygga fukt och mögelskador i hemmet. Wood`s står för kvalitet, pålitlighet och hög kapacitet. Detta samtidigt som deras avfuktare och AC använder lägsta möjliga energiförbrukning.

Produktområden från Wood`s

I vårt sortiment hittar du avfuktare, luftavfuktare och portabla AC från Wood`s. En perfekt produkt för dig som behöver minska luftfuktigheten i ett utrymme.

Portabel AC

Luftkonditionering är ett stort behov under varma dagar och nätter. Wood`s erbjuder nu flyttbar luftkonditionering som passar perfekt när man vill ha snabb och effektiv kyla.

Till Wood`s portabla AC

Avfuktare

Det är vanligt att krypgrunder får problem med hög luftfuktighet. Wood`s avfuktare för krypgrund har extra hög luftgenomströmning och är därför effektiva i krypgrunden.

Källare, garage och förråd har det gemensamt att de ofta inte är fullt uppvärmda, vilket ger ökad risk för hög luftfuktighet. Samtidigt förvarar vi ofta värdefulla och ömtåliga saker i dessa utrymmen. En Wood`s avfuktare kan skydda huset från att ta skada, bilen från att rosta och dina saker från att mögla.

Med en Wood`s avfuktare torkar tvätten snabbare. Du slipper dessutom oroa dig för att den höga luftfuktigheten ska ställa till med problem i huset.

En Wood`s avfuktare ger ökad bekvämlighet i badrummet. Slipp obehag med hög luftfuktighet och oron för att luftfuktigheten ska skada huset. Som en bonus torkar handdukarna snabbare.

Till Wood`s avfuktare

Fuktmätare

För att hålla koll på fuktnivåerna i hemmet, är det praktiskt med en fuktmätare. På så vis kan du upptäcka problem i tid och hinna vidta åtgärder.

Till Wood`s fuktmätare och hygrometer

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!