Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Wood's - Avfuktare för bättre luft inomhus

Wood’s började 1950 med att tillverka avfuktare, i den Kanadensiska staden Guelph i Ontario. Sedan starten har Wood’s hjälpt mer än 600 000 hushåll till en renare luft inomhus genom att förebygga fukt och mögelskador i hemmet. Wood’s står för kvalitet, pålitlighet och hög kapacitet. Detta samtidigt som deras avfuktare och AC använder lägsta möjliga energiförbrukning.

Produktområden från Wood’s

I vårt sortiment hittar du avfuktare, luftavfuktare och portabla AC från Wood’s. En perfekt produkt för dig som behöver minska luftfuktigheten i ett utrymme.

Portabel AC

Luftkonditionering är ett stort behov under varma dagar och nätter. Wood’s erbjuder nu flyttbar luftkonditionering som passar perfekt när man vill ha snabb och effektiv kyla.

Till Wood’s portabla AC

Avfuktare

Det är vanligt att krypgrunder får problem med hög luftfuktighet. Wood’s avfuktare för krypgrund har extra hög luftgenomströmning och är därför effektiva i krypgrunden.

Källare, garage och förråd har det gemensamt att de ofta inte är fullt uppvärmda, vilket ger ökad risk för hög luftfuktighet. Samtidigt förvarar vi ofta värdefulla och ömtåliga saker i dessa utrymmen. En Wood’s avfuktare kan skydda huset från att ta skada, bilen från att rosta och dina saker från att mögla.

Med en Wood’s avfuktare torkar tvätten snabbare. Du slipper dessutom oroa dig för att den höga luftfuktigheten ska ställa till med problem i huset.

En Wood’s avfuktare ger ökad bekvämlighet i badrummet. Slipp obehag med hög luftfuktighet och oron för att luftfuktigheten ska skada huset. Som en bonus torkar handdukarna snabbare.

Till Wood’s avfuktare

Fuktmätare

För att hålla koll på fuktnivåerna i hemmet, är det praktiskt med en fuktmätare. På så vis kan du upptäcka problem i tid och hinna vidta åtgärder.

Till Wood’s fuktmätare och hygrometer

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!