Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Varumärken Solcellspaket

Det enklaste och mest ekonomiska sättet att köpa solceller, är genom att välja något av våra färdiga solcellspaket. Vi har färdiga lösningar med 20, 30 eller 40 paneler, som passar olika stora tak. Vi vill göra det enkelt för dig som ska investera i solceller, därför erbjuder vi totalentreprenad med skräddarsydda solcellspaket för dig och din fastighet. Du kan känna dig trygg med att vi vägleder dig hela vägen från att din beställning är lagd, genom konsultation och ansökningar till att installationen är genomförd. Naturligtvis har vi även full kundsupport för dig som kund under hela solpanelernas 25 åriga livslängd.

Polarpumpen har ett brett sortiment av solcellspaket

Vi vill göra det enkelt för dig som ska investera i solceller, därför erbjuder vi totalentreprenad med skräddarsydda solcellspaket för dig och din fastighet. Du kan känna dig trygg med att vi vägleder dig hela vägen från att din beställning är lagd, genom konsultation och ansökningar till att installationen är genomförd. Naturligtvis har vi även full kundsupport för dig som kund under hela solpanelernas 25 åriga livslängd..

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Axitec

Axitec är ett tyskt varumärke som startade 2001 och etablerade sig snabbt på marknaden. Sedan flera år tillbaka är de ett kvalitativt globalt ledande varumärke för solpaneler och energilager. Idag finns huvudkontoret kvar i Tyskland där de styr produktionen i Europa och Asien. Axitec godkänner och certifierar bara tillverkare som uppfyller deras riktlinjer, som använder en automatiserad utrustning för att transportera solpanelerna och utför elektroluminescensprov under tillverkningsprocessen.Trots att de har kommit långt, arbetar de hela tiden med att skapa ett mervärde för kunden och att vara den “perfekta” solcellsmodulen i fråga om pris, kvalitet och effektivitet.

Hitta solcellspaket från Axitec här