Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

El & energi

Inom energi och el kategorin hittar du produkter och tjänster som hjälper dig skapa ett energismart hem så att du kan sänka dina elkostnader. Här hittar du allt från laddboxar för din elbil, till energibesparande solceller. Självklart kan du även välja till installation. Välj smarta produkter och njut av en god investering.

Energi och energibesparing

Ofta när vi pratar om el eller energi, pratar vi om energibesparing i samma mening. Vi behöver energi för att klara vardagen. Våra hus behöver energi för att kunna erbjuda oss ett varmt hem med ett sunt inomhusklimat. Det krävs energi för att vi ska förflytta oss, samtidigt kostar energi pengar och vi påminns dagligen om behovet att spara energi för att bidra till ett bättre klimat. På Polarpumpen jobbar vi för att erbjuda dig produkter som hjälper dig med ditt energibehov och produkter som hjälper dig att spara energi.

Läs på i kunskapsbanken

I vår kunskapsbank har vi samlat information kring våra produktområden. Du hittar både matnyttiga tips inför köp och råd kring bäst användning. Du kan också läsa på om energibesparing.

» Till kunskapsbanken El & energi » Till kunskapsbanken Energibesparing

Laddboxar

Vill du spara så mycket pengar som möjligt med ditt elfordon? Ladda då bilen via laddbox hemma! Idag finns det många varianter på laddboxar som passar många olika bilar och behov. Hos Polarpumpen hittar du ett brett sortiment av de bästa laddboxarna på marknaden, samtliga med hög standard och smarta lösningar som gör det enkelt för dig att köra ännu grönare på vägarna. Självklart kan du även beställa till installation.

» Till laddboxar

Solceller

Solceller är en mycket hållbar investering. Visste du att solceller höjer värdet på ditt hus samtidigt som de säkerställer en mycket lägre elkostnad under lång tid framöver? En god investering för alla som vill få bättre kontroll över sina hushållskostnader helt enkelt! Vill du få hjälp med installationen för ett riktigt bra pris? Köp solceller med installation hos oss och få skatteavdrag på 15 % redan vid köp!

» Till solceller

Elsparkcykel

En elsparkcykel är en smart investering för dig som vill transportera dig kortare sträckor snabbt, enkelt och miljövänligt! De laddas smidigt upp på någon timme för att sedan ha en räckvidd där man kan åka upp till 25 kilometer.

» Till elsparkcykel

Vindkraftverk

Dra nytta av vinden med ett vindkraftverk för hemmabruk. I Norden tenderar det att blåsa året runt, något vi får utstå vare sig vi vill eller inte. Med ett eget vindkraftverk kan du uppskatta blåsväder mer än vad du gör idag - vinden kommer nämligen jobba till din fördel. Med ett eget vindkraftverk hemma har du möjlighet att bli självförsörjande på el i din stuga eller i ditt småhus, vilket minskar elräkningarna och samtidigt skonar miljön.

» Till vindkraftverk

Populära varumärken