Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Vindkraftverk för hemmabruk

VIndkraftverk är till för att kunna producera egen ström med hjälp av vindens rörelseenergi. Det är något tillfredsställande med att producera sin egen el som kommer från naturen. Det kan ge en känsla av frihet och självständighet att vara oberoende av externa aktörer och elpriser. Det är dessutom klimatsmart och i längden kostnadseffektivt. Läs mer om våra vindkraftverk för hemmabruk och börja utnyttja vinden till en egen energikälla!

Vindkraftverk

Vindkraft är en förnybar energikälla som finns naturligt tillgängligt. Att det är en förnybar energikälla menas med att det utvinns ur en källa som naturligt förnyas, vilket det gör eftersom det mer eller mindre alltid kommer blåsa. Vindens styrka gör att vindkraftverkets vingar börjar snurra vilket i sin tur leder till att rörelsen omvandlas till el i generatorn som sitter högst upp i tornet. Vind är en gratis resurs som man effektivt tar vara på med ett vindkraftverk!

Optimal placering av små vindkraftverk för installation på tomt

När du väljer placering av vindkraftverket på din tomt så är det bra att kontrollera, och om möjligt röja hinder i terrängen som stoppar vindens framfart. Vindkraftverket bör även placeras så högt som möjligt för optimalt vindflöde. Den ska placeras minst en mastlängd ifrån tomtgränsen för att bygglov inte skall krävas.

Sunwind vindkraftverk

Sunwinds vindkraftverk kommer med hög kvalité men också med låg ljudnivå vilket kan vara en fördel vid hemmabruk om vindkraftverket står nära ens hus eller stuga. Vindkraftverken rekommenderas bland annat till stugor belägna vid kusten eller fjällen men det passar även bra till segelbåten för en jämn elförsörjning vid långseglingar. Deras vindkraftverk är dessutom tillverkat och ytbehandlat för att tåla just marin miljö. Läs mer om Sunwinds vindkraftverk!

» Till Sunwind vindkraftverk
Sunwind X400 24V  Vindkraftverk

Sunwind

X400 24V Vindkraftverk

Låg ljudnivå

Låg startvind

Tål marin miljö

14 989 kr

Se priset!

Leveranstid 2-4 veckor

Sunwind Mast till vindkraftverk X400

Sunwind

Mast till vindkraftverk X400

Komplett mast

6 meter

Passar vindkraftverk X400

6 648 kr

Se priset!

Leveranstid 2-4 veckor

Sunwind Vindkraftverk X400 12V Vindkraftverk

Sunwind

Vindkraftverk X400 12V Vindkraftverk

Låg ljudnivå

Låg startvind

Tål marin miljö

12 545 kr

Se priset!

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 3 produkter

Populära filtreringar