Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Elsparkcykel för snabb och enkel transport

Med en elsparkcykel kan man smidigt transportera sig själv mellan olika platser. Det går snabbt, enkelt och är miljövänligt. De flesta modellerna är även ihopfällbara så du enkelt kan förflytta eller förvara din elsparkcykel.

Perfekt transportalternativ för kortare sträckor

En elsparkcykel är ett smart alternativ när du behöver transportera dig själv korta sträckor. De är perfekta när du ska ta dig till en kompis, affären eller kanske jobbet. Genom att modellerna är ihopfällbara så är de även smidiga att ta med på bussen, tåget eller i bilen.

Flera fördelar med en elsparkcykel

En elsparkcykel kan vara en smart investering då den kommer ge dig flera fördelar. Du kommer spara mycket tid när du har bråttom och kan ta din elsparkcykel istället för att gå samtidigt som det ger en minimal miljöpåverkan. De olika modellerna laddas smidigt upp på någon timme för att sedan ha en räckvidd där man kan åka upp till 25 kilometer.

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Populära filtreringar