Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Daikin North Star 25 Medium Kallt Klimat
Daikin North Star 25 Medium Kallt Klimat
Daikin North Star 25 Medium Kallt Klimat

Daikin
North Star 25 Medium Kallt Klimat

Värmer 10 - 160 m²
WiFi-styrning
Extra stark vid minusgrader
Liten och smidig innedel
Alltid med installation
Välj Utförande
fr.14 990 kr

Denna produkt kräver installation vid beställning

Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Daikin North Star 25 är utvecklad för svenskt klimat och är en modell som vi särskilt rekommenderar i de kallare delarna av Sverige. Den har dessutom en extra liten innedel och får därför plats ovanför en dörr i de flesta hus.
Bäst värme när behovet är störst
I sin utvecklingsprocessen fokuserar Daikin på att skapa en luftvärmepump som verkligen levererar i svenskt klimat. Genom att låta sina internationella tekniker möta svenska värmepumpsinstallatörer har man hittat lösningar för värmepumpsteknik som verkligen fungerar i Sverige. Den genererar exempelvis 2,7 kW när det är -25 °C utomhus.

I den kallaste klimatzonen är SCOP-värdet på 3,92, vilket innebär att man en vanlig svensk vinter kan få nästan fyra gånger så mycket energi i form av värme, jämfört med vad luftvärmepumpen förbrukar.

Effektiv luftkonditionering
Med en luftvärmepump får du luftkonditionering på köpet. Daikin North Star 25 har energiklass A++ i kyldrift och beräknas kunna kyla ytor på upp till 55 m².

Senaste tekniken från ledande Daikin
Daikin är en av de ledande värmepumpstillverkarna och de driver utvecklingen inom området framåt. Därför kan du lita på att du får riktigt bra teknik, när du väljer en luftvärmepump från Daikin. Daikin har exempelvis tagit fram en kraftig 2-kammarskompressor anpassad för R32-gas, med syfte att ge en tystare och mer vibrationsfri drift. Kompressorn har också färre rörliga komponenter än konkurrenternas, för att möjliggöra en längre livslängd och tryggare driftssäkerhet. Avfrostningen behovsstyrs av en avancerad microprocessor och hos Daikin är det dessutom standard med korrosionsskyddade värmeväxlare.

Placera över dörr eller fönster
När svenskarna får önska placerar man gärna luftvärmepumpen över en dörr. På så vis hamnar den inte mitt i blickfånget, samtidigt som planlösningen ofta erbjuder luftflödet att nå stora delar av huset. North Star 25 har en extra låg innedel, vilket gör att den ofta får plats ovanför dörren. Luftflödet har också extra lång kastlängd, för att den ska passa särskilt bra i en hall.

WiFi-styrning ger kontroll
Med den inkluderade WiFi-styrningen kontrollerar du smidigt din luftvärmepump oavsett om du är hemma eller inte. Sätt exempelvis på luftkonditioneringen en varm dag, så det är svalt när du kommer hem från jobbet.

Installation en del av paketet
Att installation ingår ger extra trygghet för dig. Genom att vi har ansvar för hela paketet inklusive installationen, kan vi erbjuda längre garanti. Du behöver också bara vända dig till oss på Polarpumpen, om något skulle krångla. Du kan själv välja vilken installation som passar just dig, så att du får en lösning som passar ditt hus förutsättningar.

Välj dina tillbehör
Med hjälp av tillbehör kan du anpassa ditt paket utifrån dina önskemål. Ett markstativ gör att du bättre kan undvika att störas av ljud från luftvärmepumpen. Ett värmepumpstak skyddar utedelen från exempelvis regn och snöras. Vi har tagit fram två speciella tillbehörspaket:

Vägg: I tillbehörspaket Vägg får du ett värmepumpstak och extra bra vibrationsdämpare, som motverkar ljud från värmepumpen. Installation av tillbehören ingår.
Mark: I tillbehörspaket Mark får du ett markstativ och ett värmepumpstak.  Installation av tillbehören ingår.

Luftvärmepumpspaket i samarbete med IKEA
Detta luftvärmepumpspaket är en del av vårt samarbete med IKEA. Tillsammans har vi tagit fram luftvärmepumpspaket till ett riktigt bra pris och med lite längre garantier. Du får hela sex års garanti på luftvärmepump och installation.

Dokument

Teknisk information

VarumärkeDaikin
Art.Nr.lldi-ns-25D
Anslutning El1-fas
Energieffektivitet Kall LuftA++
UnderhållsvärmeJa
Säkring10A
TypLuftvärmepump
Kylkapacitet Max4 kW
Kylkapacitet Min0.7 kW
Kylkapacitet Nominell2.5 kW
COP Värde4,90
Spänning230 V
Djup Inomhusdel225 mm
Djup Utomhusdel312 mm
EER Värde4,38
Energieffektivitet VarmluftA++
Max Värmekapacitet6 kW
Min Värmekapacitet0.8 kW
Värmekapacitet Nominell3.2 kW
Höjd Inomhusdel285 mm
Höjd Utomhusdel550 mm
Tillverkargaranti6 år
Modell InomhusdelATXTP25K
Modell UtomhusdelARXTP25N
Köldmedierör Max Höjd15 m
Köldmedierör Max/Min20 / - m
Köldmedierör utan påfyllning10 m
Köldmediemängd1100 g
Köldmedium TypR32
SCOP3.92
SCOP Värde Medeltemp4,93
SEER Värde6,98
Ljudtrycksnivå Inomhus21/26/35/43 dB-A
Ljudtrycksnivå Utomhus48 dB-A
Vikt Inomhusdel9 kg
Vikt Utomhusdel38 kg
Bredd Inomhusdel770 mm
Bredd Utomhusdel765 mm
Arbetstemperatur Utomhus-25 °C
UtförandeInget tillbehörspaket, Med Tillbehörspaket Mark, Med Tillbehörspaket Vägg