Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,8
Delbetalning med Svea

Kunskapsbank för luft-luftvärmepump

I vår kunskapsbank för luft-luftvärmepumpar hittar du all information du kan tänkas behöver om du funderar på att köpa en luft-luftvärmepump eller vill ta hand om den du har.

Välja luft-luftvärmepump

vi guidar dig till rätt luft-luftvärmepump

Hitta din luft-luftvärmepump

När du ska välja luft-luftvärmepump kan du antingen göra det lätt för dig och höra av dig till våra kunniga säljare på 0770-777600 och låta dem göra jobbet åt dig, eller så kan du själv läsa på och leta dig fram till en produkt som passar just dig.

Ta hjälp av våra texter:

De bästa värmepumparna Så mycket kan du spara Energimärkning Test av luftvärmepumpar 10 snabba svar om luft-luftvärmepumpar

Få de funktioner som du vill ha

checka av funktionerna du vill ha

Vilka önskningar har du?

En luft-luftvärmepump erbjuder dig en rad olika funktioner. Trots namnet, gör den mer än bara värmer upp ditt hus. Vilka funktioner är viktiga för dig? Vad ska du tänka på, när du använder olika funktioner? Och vilken produkt ska du välja, för att få just den funktion du vill ha?

Ta hjälp av våra texter:

Funktioner Storlek och kapacitet Underhållsvärme Luftrening Ljudvolym Fjärrstyrning

Inför installation

Luft-luftvärmepumpsutedel vid uteplats

Förbered dig på installation

Inför installationen gör både du och installatören vissa förberedelser. För dig som kund handlar det mest om att se till att installatören har möjlighet att utföra sitt arbete (d.v.s. det ska vara undanstädat och eventuellt skottat). Viktigt kan också vara att fundera över var luft-luftvärmepumpen ska placeras. Självklart hjälper installatören dig med detta vid installationen, men vill du fundera lite själv, kan det vara bra att ta hjälp av vår text.

Ta hjälp av våra texter:

Allt om installation Placering av luft-luftvärmepump F-gas och installation

Handhavande luft-luftvärmepump

skötsel av luft-luftvärmepump

Tips och råd för bästa användning

Genom att använda och sköta din luft-luftvärmepump på bästa sätt, kan du se till att säkra en så stor besparing som möjligt och säkerställa att din luftvärmepump håller länge.

Ta hjälp av våra texter:

Handhavande Användning Att tänka på Skötsel Säkra största besparing Felsökning