Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Kunskapsbank för luft-luftvärmepump

I vår kunskapsbank för luft-luftvärmepumpar hittar du all information du kan tänkas behöver om du funderar på att köpa en luft-luftvärmepump eller vill ta hand om den du har.

Välja luft-luftvärmepump

vi guidar dig till rätt luft-luftvärmepump

Hitta din luft-luftvärmepump

När du ska välja luft-luftvärmepump kan du antingen göra det lätt för dig och höra av dig till våra kunniga säljare på 0770-777600 och låta dem göra jobbet åt dig, eller så kan du själv läsa på och leta dig fram till en produkt som passar just dig.

Läs mer om att välja luft-luftvärmepump:

Få de funktioner som du vill ha

checka av funktionerna du vill ha

Vilka önskemål har du?

En luft-luftvärmepump erbjuder dig en rad olika funktioner. Trots namnet, gör den mer än bara värmer upp ditt hus. Vilka funktioner är viktiga för dig? Vad ska du tänka på, när du använder olika funktioner? Och vilken produkt ska du välja, för att få just den funktion du vill ha?

Läs mer om funktioner på värmepump:

Beräkningar och kalkyler

Kostnader och priser för luft-luftvärmepump

Räkna på luftvärmepump

Det är en bra idé att räkna på vilken effekt luftvärmepumpen förväntas ge. Räkna på besparing, förbrukning och återbetalning eller ta hjälp av våra exempelkalkyler.

Läs mer om kalkyler för luftvärmepump:

Inför installation

Installation av luft-luftvärmepump polarpumpen

Förbered dig på installation

Inför installationen gör både du och installatören vissa förberedelser. För dig som kund handlar det mest om att se till att installatören har möjlighet att utföra sitt arbete (d.v.s. det ska vara undanstädat och eventuellt skottat). Viktigt kan också vara att fundera över var luft-luftvärmepumpen ska placeras. Självklart hjälper installatören dig med detta vid installationen, men vill du fundera lite själv, kan det vara bra att ta hjälp av vår text.

Läs mer om förberedsler inför installation

Handhavande luft-luftvärmepump

skötsel av luft-luftvärmepump

Tips och råd för bästa användning

Genom att använda och sköta din luft-luftvärmepump på bästa sätt, kan du se till att säkra en så stor besparing som möjligt och säkerställa att din luftvärmepump håller länge.

Läs mer om att använda luftvärmepump på bästa sätt: