0770-777 600, måndag-fredag 8-17

sll-fel-pak
sll-fel-pak

Felsökning Luft-luftvärmepump

Vi hjälper dig hitta felet
  • 1 x Felsökning av luft-luftvärmepump
  • 1 x Vänligen läs noga igenom beskrivningen en extra gång.

* Obligatoriska fält

Tillgängligt

Beskrivning
Detaljer

Vi hjälper dig hitta felet

Tyvärr krånglar luftvärmepumpar ibland. Behöver du felsökning av din luftvärmepump? Vi kan genom vårt rikstäckande nät hjälpa dig att få kontakt med en kunnig installatör, som kan felsöka din luft-luftvärmepump.

Vilken modell är det?

Var vänlig att ange för vilken modell av värmepump felsökningen avser. På så vis kan vi hitta en kunnig installatör, som är väl förberedd för din aktuella modell. Det underlättar hela processen och resulterar i att du får bättre hjälp.

Få förslag på åtgärder

Felsökning är just sökning efter fel. När ett fel väl konstaterats, får du förslag på vad det krävs för åtgärder. Ibland kan du få ett prisförslag direkt, ibland måste installatören först kolla upp vad de aktuella reservdelarna kostar. Räkna med att det krävs ytterligare ett besök av installatören, för att åtgärda felet.

Kontrollera gärna själv

Ibland kan man inte lösa felen själv och det är därför vi erbjuder tjänsten felsökning. För säkerhetsskull är det bra att gå igenom vår felsökningsguide innan du beställer felsökning. Du slipper säkert gärna avgiften för felsökning, om det är något enkelt, som du kan åtgärda själv. En stor del av felen, beror på felaktig användning och är enkelt löst, bara man ändrar värmepumpens inställningar.

Egen felsökning

Teknisk Information

Övrig data    

I tjänsten felsökning ingår att en kyltekniker kommer hem till er och ser över vad för del det kan vara på din värmepump. När ett fel väl konstaterats, får du förslag på vad det krävs för åtgärder. Ibland kan du få ett prisförslag direkt, ibland måste installatören först kolla upp vad de aktuella reservdelarna kostar. Räkna med att det krävs ytterligare ett besök av installatören, för att åtgärda felet.

Det går inte att utnyttja Rot-avdraget för tjänsten Felsökning.

OBS felsökning är en tjänst, som syftar till att hitta vad som är fel, inte att åtgärda felet.

Produktrecensioner

Berätta vad du tycker om produkten!

Recensera
Please, wait...