Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Fujitsu luft-vattenvärmepumpar

Fujitsu Waterstage heter Fujitsus senaste serie med luft-vattenvärmepumpar. De har naturligtvis den allra senaste tekniken, vilket erbjuder extra stor besparing och hög driftsäkerhet.

Fujitsu Waterstage erbjuder en komplett lösning samtidigt som den är miljövänlig och en låg energianvändning. Läs mer

Fujitsu
Fråga oss!

Fråga oss om hjälp

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Telefontid måndag-fredag 8-17

Komplett lösning

Fujitsu Waterstage är en komplett lösning. Den uppfyller alla dina värmebehov. Waterstage ger dig varmt vatten till golvvärmen, radiatorerna, kranvattnet och till och med din pool. Den arbetar effektivt från +35 till -20°C (Comfort) eller -25°C (High Power).

Miljövänlig och energisparande

Fujitsu Waterstage är miljövänlig. Du minskar din energianvändning. Mindre energikonsumtion ger mer pengar i plånboken, men också en bättre miljö. Större delen av din energikostnad går till uppvärmning. Därför kan du lättast påverka din energianvändning genom att förbättra just uppvärmningen.

Fujitsu luft/vatten hämtar värme från utomhusluften. Värmen i utomhusluften är en förnybar energikälla. Värmen i luften är gratis och tar inte slut.

Smarta lösningar för bästa komfort

Waterstage är utrustad med ett effektivt frostskydd, som ser till att husets vattensystem inte fryser. Köldmedium går mellan ytterdel och innerdel, vilket skyddar mot frysskador. Detta gäller inte för Monoblock, som istället har en frostskyddsfunktion.

Det finns också en smart nöddrift. En inbyggd elpatron går igång automatiskt, om något skulle bli fel med värmepumpen. Detta gör att det fortfarande kommer att vara varmt och skönt hemma, tills felet kan åtgärdas.

Fler fördelar:

  • Effektiv
  • Låg driftskostnad
  • Lättplacerad
  • Kraftfull
  • Miljövänlig
  • Lågt ljud
  • Driftsäker
  • Enkelt underhåll
  • 5 års totalgaranti

Fler produkter från Waterstage-serien

Fujitsu Waterstage ger en vattentemperatur på 60°C även om det är -20 °C i utomhustemperatur. Detta utan extra tillskottvärme!

Waterstage Comfort och High Power

Serien Waterstage Split har en utedel och en innedel, som kopplas till en separat varmvattenberedare. I serien finns kategorierna Comfort och den kraftigare High Power.

Waterstage Duo High Power

I serien Waterstage Split Duo får du allt i ett; en utedel och en innedel, där varmvattenberedare är inkluderad. Serien finns i High Power.

Waterstage Monoblock

Waterstage Monoblock har endast en utedel och en styrlåda. Vatten går i rör ut till utedelen, där det värms upp, för att sedan utnyttjas efter behov inne i huset.