Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Fujitsu | Luft-vattenvärmepump

Fujitsu Waterstage heter Fujitsus senaste serie med luft-vattenvärmepumpar. De har naturligtvis den allra senaste tekniken, vilket erbjuder extra stor besparing och hög driftsäkerhet.

Fujitsu Waterstage erbjuder en komplett lösning samtidigt som den är miljövänlig och har en låg energianvändning.

Komplett lösning

Fujitsu Waterstage är en komplett lösning. Den uppfyller alla dina värmebehov. Waterstage ger dig varmt vatten till golvvärmen, radiatorerna, kranvattnet och till och med din pool. Den arbetar effektivt från +35 till -20 °C (Comfort) eller -25°C (High Power).

Miljövänlig och energisparande

Fujitsu Waterstage är miljövänlig. Du minskar din energianvändning. Mindre energikonsumtion ger mer pengar i plånboken, men också en bättre miljö. Större delen av din energikostnad går till uppvärmning. Därför kan du lättast påverka din energianvändning genom att förbättra just uppvärmningen.

Fujitsu luft-vattenvärmepumpar hämtar värme från utomhusluften. Värmen i utomhusluften är en förnybar energikälla. Värmen i luften är gratis och tar inte slut.

Smarta lösningar för bästa komfort

Waterstage är utrustad med ett effektivt frostskydd, som ser till att husets vattensystem inte fryser. Köldmedium går mellan utedel och innedel, vilket skyddar mot frysskador.

Det finns också en smart nöddrift. En inbyggd elpatron går igång automatiskt, om något skulle bli fel med värmepumpen. Detta gör att det fortfarande kommer att vara varmt och skönt hemma tills felet kan åtgärdas.

Fler produkter från Waterstage-serien

Fujitsu Waterstage ger en vattentemperatur på 60°C även om det är -20 °C i utomhustemperatur. Detta utan extra tillskottvärme!

Waterstage Comfort och High Power

I serien finns kategorierna Comfort och den kraftigare High Power. Vilket namn produkten får är alltså avhängigt kapaciteten.

Waterstage Duo

I serien Duo får du allt i ett; en utedel och en innedel, där varmvattenberedare är inkluderad. Serien finns både i Comfort och High Power utförande.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!