Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer
MitsuVfjaiEcD
MitsuVfjaiEcD

Fjärrkontroll med inbyggd Rumsgivare

Artikelnummer : MitsuVfjaiEcD
  • Termostat och styrning i ett annat rum
4295 kr
Från 232 kr/månad

Restnoterad till juli

Beskrivning
Detaljer

Kontrollera värmepumpen trådlöst

Med en trådlös fjärrkontroll kan du enkelt ändra inställningarna på din Mitsubishi Ecodan luft-vattenvärmepump från hela huset.

Tillgång till de viktigaste funktionerna

I fjärrkontrollen har du tillgång till de viktigaste funktionerna. Du kan naturligtvis ändra temperaturen, och sänker eller höjer enkelt temperaturen med halva grader.

Ofta har man själva luft-vattenvärmepumpen i källaren, ett pannrum eller kanske tvättstugan. Med den trådlösa fjärrkontrollen slipper du springa dit, varje gång du önskar ändra värmepumpens inställningar.

Upptäck varningar tidigt

Om någon varningskod har utlösts på luft-vattenvärmepumpen syns en varningssymbol på fjärrkontrollen. Om symbolen visas, är det dags att ta sig till luft-vattenvärmepumpen och ta reda på vad det är för varning som har utlösts. På så vis upptäcker du varningar tidigt och slipper kontrollera på själva värmepumpen.

Spara mera med 72-timmars semesterfuktion

På fjärrkontrollen har du också tillgång till en 72-timmars semesterfunktion. Genom att aktivera semesterfunktionen, ser värmepumpen till att hålla 15°C temperatur i huset och gör ett uppehåll i tappvarmvattenproduktionen.

Inbyggd rumssensor

Med hjälp av den trådlösa fjärrkontrollen, kan du låta värmepumpen anpassa uppvärmningen efter den faktiska temperaturen i boytan. Den trådlösa fjärrkontrollen känner av temperaturen, där den är placerad. Genom att prova dig fram, kan du hitta den optimala placeringen, så att värmepumpen anpassar uppvärmningen på bästa sätt efter den faktiska temperaturen.

Så fungerar det

Den trådlösa fjärrkontrollen och dosan i vid luft-vattenvärmepumpen kommunicerar med varandra med tre minuters mellanrum. Ändringarna syns därför inte direkt på pumpen. När du ställer in något på fjärrkontrollen, förmedlas detta via mottagardosan till värmepumpen, som då följer det kommando som du har gett.

Fler fördelar:

  • Tillgång till det viktigaste där du är
  • Ändra värmepumpens inställningar
  • Trådlös fjärrkontroll
  • Flyttbar eller stationär
  • Symbol för varningar
  • Varning vid låg batteri

Teknisk Information

Generellt    
Övrigt
Modellbeteckning PAR-WT50R-E / PAR-WR51R-E
Display   LCD-digitalskärm
Strömkälla 3V DC
Antal batterier storlek AA 2
Driftstemperatur °C 0-40
Fuktighetskrav %RH 30-90
Dimensioner (HxBxD) mm 75x140x18
Produktrecensioner

Andra som har tittat på produkten har också tittat på

Berätta vad du tycker om produkten!

Recensera
Please, wait...