0770-777 600, måndag-torsdag 8-22 fredag 8-17 söndag 15-22

Panasonic Aquarea luft-vattenvärmepumpar

När man bygger om är det enkelt att anpassa huset till värmesystemet. Det är ett drömläge att kunna välja precis det system man vill ha och att kunna satsa på en smart och långsiktig ekonomisk uppvärmning. Panasonic är en idealisk lösning. Både modernt, ekonomiskt och miljövänligt.

Läs mer om Panasonic luft-vattensystem.

Panasonic Aquarea
Alla produkter i denna kategori

11 artiklar

per sida

11 artiklar

per sida

Fråga oss!

Fråga oss om hjälp

* Obligatoriska fält

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Telefontid måndag-torsdag 8-22
fredagar 8-17

söndagar 15-22

Full kapacitet ända ner till -15°C

Vill du spara upp till 58 % av uppvärmningskostnaderna? Koppla in Panasonic Aquarea till ditt vattenburna värmesystem, såsom vattenradiatorer och golvvärme, OCH ditt tappvatten.

Panasonics senaste innovation kallas Panasonic Aquarea T-CAP. Denna modellserie uppvisar samma effekt (kapacitet kW ut) vid såväl +7°C som -15°C. T-CAP ger alltså 100 % av sin kapacitet ända ner till -15°C. Inverter-systemet som anpassar driften efter behov ger extra bra besparingsmöjligheter och komfort då den med lätthet kan hålla en konstant inomhustemperatur. (Se Panasonic Aquarea 9 kW T-CAP)

1-fas eller 3-fas?

Förenklat kan man belasta ett 3-fassystem mer än ett 1-fassystem. För hushåll i Sverige brukar växelspänningen vara 3-fas. I Norge och Danmark brukar däremot 1-fas vara regel snarare än undantag.

Panasonic Aquarea All-in-one T-CAP

Senaste luft-vattenvärmepumpen från Panasonic Aquarea är Panasonic Aquarea All-in-one 9 kW och 12 kW. Som en av de nyaste lust-vattenvärmepumparna fick den riktigt bra resultat i test hos Teknologisk Institut i Danmark 2015, som baseras på värmepumparnas SCOP-värde. Dessutom uppfyller den Boverkets regler för nybygge, har nya spännande funktioner och har en A-klassad cirkulationspump.

Läs mer om testvinnaren Panasonic All-in-one

Panasonic Aquarea innebär:

  • Hög komfort
  • Goda besparingar, både finansiellt och miljömässigt

Systemet består av:

  • 1 st Utomhusdel
  • 1 st Inomhusdel/Hydrobox

Installationen

Installationen är enkel men ska göras av en ackrediterad kyltekniker/installatör som kan säkerställa att du får ut så mycket som möjligt av ditt nya värmesystem. Polarpumpen säljer installation av luft vatten värmepumpar och gör hembesök hos dig innan själva installationsdagen för att se till att vi har tänkt rätt med ditt val av pump samt att komma fram till priset för installationen.