Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Rexener Polar day Badtunna
Rexener Polar day Badtunna
Rexener Polar day Badtunna
Rexener Polar day Badtunna
Rexener Polar day Badtunna
Rexener Polar day Badtunna

Rexener
Polar day Badtunna

1500 liter
Bubbelsystem
Enkel att hålla ren
69 900 kr
Rexener Polar day Badtunna

Polar day Badtunna

69 900 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Badtunna med extra allt. Rexener Polar är en högklassig premium-badtunna med bubbelsystem. Den är framtagen som ett finskt hantverk. Det ser man i den kompromisslösa kvaliteten och användarvänligheten. Den kvadratiska formen skapar möjligheter då den är mer ergonomisk och bekväm i jämförelse med exempelvis en rund. Dessutom är den enklare att bygga in i en terras. I denna badtunna kan man avnjuta en avkopplande kväll med upp till 8 personer. Den stabila stegen bidrar till säker i och ur stigning av badtunnan samtidigt som den fungerar som en sittplats.
Lätt att ta hand om
Badtunnan är tillverkad av glasfiber som är ett robust och stabilt material men främst lätt att hålla rent. Med regelbunden tvätt håller du badtunnan hygienisk. Ytterligare en fördel med glasfiber är att det lämpar sig utmärkt i nordliga väderförhållande. Det är ett tåligt material med lång livslängd.

Enkel och smidig uppvärmning
För att värma upp badtunnan krävs enbart ett knapptryck. Det gör att uppvärmningstiden och tillvägagångssättet är både snabbare och enklare än med vedeldning. Med Rexener PR200-vattenvärmare får du en termostatstyrd vattenvärmare som bland annat drivs med biobränsle, fossilfritt och klimatsmart.

Effektiv och högklassig rengöring
Med badtunnan medföljer en cirkulationspump och massfilter så att du kan använda samma vatten i flera månader. Ett värmeisolerat skåp att förvara produkterna i medföljer. Det du med blotta ögat kan se tar massfiltret hand om på ett effektivt vis. Cirkulationspumpen ser till att vattnet cirkulerar och passerar rengöringsfiltret kontinuerligt. På så vis får du rent vatten utan smuts och onödiga partiklar.

Förmånliga driftkostnader
Rexener Polar-badtunnan har prisvärda driftkostnader. Badtunnan kräver jämförelsevis lite vatten, ca 1300-1500 liter. Tack vare dess avancerade design finns ändå gott om utrymme. På bara två timmar värmer Rexener PR200 upp vattnet från + 7 till + 38 grader. När vattenvärmaren är igång förbrukar den 2 liter per timme. Då önskad temperatur uppnåtts stänger termostaten av brännaren. Den slås på igen när temperaturen sjunker 2–4 grader. På så vis hålls temperaturen jämn.

Stabilt underlag för bästa placering
Badtunnan ska ställas på plant underlag som håller för vikten när bassängen är full (ca 2000 kg). Underlaget kan beredas med grus eller en gjuten betongbotten. Det är inga problem att bygga in badtunnan i terrassen. När man väljer en plats att placera den på ska man ha tömningen i åtanke. Vid behov kan en slang leda vattnet längre bort. Tömningsventilen finns på samma sida som värmaren och kan kopplas till en slang med innermått 25mm.

Fler fördelar
- Kan byggas in i terras
- Snabb och enkel uppvärmning
- Bubbelsystem
- Rexener PR200-vattenvärmare
- Hög kvalitet

Teknisk information

VarumärkeRexener
Art.Nr.REXP22031
TypBadtunna
Antal Personer8 st
Vikt200 kg
Volym1600 l