Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Pool och Spabad - Njutning på hemmaplan!

Låt drömmen om en egen pool i trädgården bli verklighet. Njut av svalkande dopp direkt när andan faller på, eller ta semester hemma i din egen trädgård. Här hittar du produkter som gör drömmen enkel, dessutom till låga omkostnader och med enklare underhåll.

Vi erbjuder pooler och spabad, men också poolvärmepumpar som ger rätt temperatur i poolen till låga omkostnader, pooltak, poolrobotar och annat som hjälper dig att få den perfekta poolen. Allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och koppla av.

Efterfråga offert

Vill du ha förslag på poolprodukter som passar för just dina önskemål.
Klicka här och fyll i vårt offertformulär.

» Till offert

Kunskapsbanken

Vill du veta mer om pool och spabad? I våra kunskapsbanker hittar du matnyttig information om våra produkter. Perfekt för dig som gillar att läsa på. Vill du veta mer om pool eller spabad?

» Till kunskapsbanken för Pool och Spa

Smarta produkter för din pool

Vill du ha en härligt varm och välmående pool i din trädgård? Här hittar du en rad praktiska produkter som kan göra livet enklare för dig som poolägare. Mer tid till bad och mindre tid till underhåll, dessutom till låga omkostnader.

Poolvärmepumpar

Som experter på värmepumpar har vi naturligtvis också poolvärmepumpar i vårt sortiment. Poolvärmepump är det vanligaste sättet att värma en pool. De är mycket energieffektiva och tar värme från luften, som sedan komprimeras och används för att värma upp poolvattnet. Tack vare värmepumpstekniken kan poolvärmepumpen ge flera gånger så mycket värme, jämfört med ren elvärme. På så vis kan du njuta av härligt varma dopp i poolen med gott samvete.

» Till poolvärmepump

Pooler

Hos oss kan du också köpa din pool. Vi har ett brett utbud av pooler i olika storlekar. Köp din pool i ett smart paket, där du får massor av praktiska tillbehör på köpet.

» Till pooler

Spabad och utespa

Njut av härliga bad med ett utespa i trädgården. Våra spabad är anpassade för svenskt klimat och kan stå utomhus året runt. Njut av ett varmt, avkopplande bad, oavsett årstid. Våra spabad håller en mycket hög standard och erbjuder många funktioner för att du ska kunna anpassa badet efter dina aktuella önskemål.

» Till spabad

Poolrobotar

Vi erbjuder också poolrobotar. En poolrobot dammsuger din pool på smuts, helt automatiskt. Den gör rent din pool och du får tid över till annat. Låter det skönt? En poolrobot är verkligen det optimala tillbehöret för livsnjutaren!

» Till poolrobot

Pooltak och pooltäckning

Pooltaket fyller många funktioner. Det behåller värmen i poolen, så du kan förlänga badsäsongen och sänka omkostnaderna för uppvärmning. Det skyddar poolen mot smuts, löv och regnvatten. Dessutom hindrar det att barn och djur ramlar i vattnet. Vi erbjuder dessutom enklare varianter i form av olika sorters pooltäckning.

» Till pooltak och pooltäckning

Spabad och utespa

Njut av härliga bad med ett utespa i trädgården. Våra spabad är anpassade för svenskt klimat och kan stå utomhus året runt. Njut av ett varmt, avkopplande bad, oavsett årstid. Våra spabad håller en mycket hög standard och erbjuder många funktioner för att du ska kunna anpassa badet efter dina aktuella önskemål.

» Till spabad

Utedusch

En utedusch kan vara både praktiskt och lyxigt. Perfekt för att duscha av sig innan man går i poolen eller spabadet, och på så vis förhindra att smuts kommer ner i vattnet. I sommarstugan är en soluppvärmd utedusch också en uppskattad lyx.

» Till utedusch

Badtunna

En badtunna är en nordisk klassiker. Här finns både vedeldade badtunnor och badtunnor med inbyggd vattenvärmare.

» Till badtunna

Populära varumärken