Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Pooler - pool utomhus för hela familjen

Drömmer du om en egen pool? Med våra pooler kan din dröm bli verklighet. Här kan du hitta en pool som passar hela familjen. Njut av en hemmasemester eller ta ett härligt svalkande dopp när du slutat jobba för dagen. Pooler för vattenlek och avkoppling - vilken passar dig?

Pooler för din trädgård

Vem drömmer inte om att ha en egen pool? Tänk att få njuta av ett perfekt tempererat bad, precis när du vill! I vårt sortiment av pooler, hittar du enkelt en pool som passar i just din trädgård.

Bad för hela familjen

En pool står särskilt högt på barnfamiljens önskelista. Poolen är ett härligt tidsfördriv för hela familjen. Poolen är perfekt för dig som vill att barnen ska vara ute och röra på sig och visst är det även härligt för föräldrarna att ibland ta sig ett dopp?

Pool allt vanligare i Sverige

Det blir allt vanligare med pool i Sverige. Allt fler väljer att installera en egen pool i trädgården. Det är inte konstigt. Att ha en egen pool är bekvämt. Man kan njuta av bad utan att man måste packa in alla i bilen och åka iväg till en överfull badplats. Och man kan bada hela sommaren, inte bara den där veckan man har råd att ta sig till varmare breddgrader.

Unna dig en egen pool ovan mark

En pool ovan mark, också kallad ovanmarkspool, har blivit ett populärt alternativ till en nedgrävd pool. Populariteten är välförtjänt - med ett förhållandevis lågt pris, enkel installation och flexibel placering har den möjliggjort en pool i var och varannan trädgård.

» Till ovan mark pool

Ett klimatsmart alternativ

Ytterligare en anledning till att pooler blir allt vanligare kan vara att den numera marknadsförs som ett klimatsmart alternativ. Att ha en egen pool hemma, innebär en mindre påverkan på miljön, än om hela familjen gör en flygresa.

Allt om att äga en pool

I vår kunskapsbank har vi samlat en mängd Information du kan behöva för att äga en pool hemma. Klicka dig enkelt in på de artiklar du vill läsa.

» Till kunskapsbanken för pool

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om Pooler - pool utomhus för hela familjen

Skall jag ha pool ovan mark eller är nedgrävd bättre?
En pool ovan mark är en billig och smidig lösning som innebär minimalt med arbete och snabbt kan tas i bruk. Konstruktionen ger inte samma lyxiga känsla som en nedgrävd pool, men du kan välja att bygga in den i ett trädäck och på så sätt skapa en känsla av att poolen är nedgrävd. En nedgrävd pool är en fast installation som i regel ökar värdet på bostaden. Den nedgrävda poolen minimerar påverkan på trädgårdens rymd eftersom den inte skymmer utsikten på samma sätt som en pool som placeras ovan mark.
Vad är fördelarna med en egen pool ovan mark?
En ovanmarkspool gör det möjligt för många fler att ha en egen pool, tack vare en jämförelsevis låg kostnad och låg arbetsinsats. Poolen kan snabbt tas i bruk och kan monteras ned för ändring av placering eller inför flytt. Den kan även byggas in i trädäck för att ge intrycket av en nedgrävd pool.
Varför skall jag välja en nedgrävd pool?
En nedgrävd pool blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner, och tack vare att poolen ligger i marknivå ger den god översikt över lekande barn. Nedgrävda pooler är optimala för att skapa en hotellkänsla hemma i din egen trädgård. Placera i marknivå, ovan mark eller delvis nedgrävd - du väljer!
Hur stor pool skall jag ha?
Storleken på poolen bör anpassas efter trädgårdens förutsättningar, din budget och till vilket syfte du valt att skaffa pool. Poolens storlek bör anpassas så att även trädäcket eller platsen runt om poolen upplevs som rymlig och inte känns trång. Ju större pool desto högre utgifter för uppvärmning, rengöring och tillbehör såsom pooltak.
Hur värnar jag om miljön med en egen pool?
Det är inte alltid man tänker på hur miljösmart det kan vara att skaffa en egen pool! Men har du en pool i trädgården som du kan ligga och glassa vid, så kommer inte längtan efter att ta flyget utomlands till en hotellpool att locka fullt lika mycket. Bilresorna till stranden tenderar också att bli färre med en egen pool i trädgården.

Populära filtreringar