Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Rexener Unnukka
Rexener Unnukka
Rexener Unnukka
Rexener Unnukka
Rexener Unnukka

Rexener
Unnukka

1420 liter
Lätt att installera
Ingen synlig rök
43 900 kr
Rexener Unnukka

Unnukka

43 900kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 3 125 kr

Beskrivning

Rexener Unnukka är en mycket lättanvänd badtunna som du kan bada i dygnet runt hela veckan om du så skulle vela. Badtunnan är tillverkad av marknadens bästa komponenter från Kirami som är Europas största leverantör av just badtunnor. Detta i kombination med den kraftiga Rexener PR-200 värmaren och medföljande reningsverktyg garanterar dig en härlig och smidig badupplevelse.
En enklare badupplevelse med Renexer PR-200
Rexener PR-200 gör det möjligt att värma vattnet till önskad temperatur med enbart ett knapptryck. Biodiesel värmer upp vattnet på bara ett par timmar. Du bestämmer själv badtemperaturen och Rexener-paketet och vattenvärmaren ser till att rätt nivå hålls.

Förmånliga driftkostnader
Rexener Unnukka-badtunnan har prisvärda driftkostnader. Badtunnan kräver jämförelsevis lite vatten, ca 1420 liter. På bara två timmar värmer Rexener PR200 upp vattnet från + 7 till + 38 grader. När vattenvärmaren är igång förbrukar den 2 liter per timme. Då önskad temperatur uppnåtts stänger termostaten av brännaren. Den slås på igen när temperaturen sjunker 2–4 grader. På så vis hålls temperaturen jämn.

Effektiv rengöring
För att kunna använda samma vatten så länge som möjligt rekommenderas att både filter och poolkemikalier används. Ett massfilterpaket innehållandes massfilter och en cirkulationspump medföljer när du köper Rexener-Unnukka. Med dessa produkter elimineras smuts på partikelnivå då vattnet cirkulerar genom kvalitativa filter kontinuerligt. På så vis kan du förlänga intervallet mellan vattenbyten på bästa vis. Vid användning av kemikalier, är det viktigt att alltid övervaka vattnets pH-värde och hålla det inom givna gränser dvs. 7,0-7,6. På så vis kan du förlänga intervallet mellan vattenbyten på bästa vis.

Att tänka på för bäst placering
Badtunnan ska ställas på plant underlag som håller för vikten när bassängen är full (ca. 2 000 kg). Underlaget kan beredas med grus eller en gjuten betongbotten. Det är inga problem att bygga in badtunnan i terrassen. När man väljer en plats att placera den på ska man ha tömningen i åtanke. Vid behov kan en slang leda vattnet längre bort. Tömningsventilen finns på samma sida som värmaren och kan kopplas till en slang med innermått 25mm.

Kyla är inga problem
Under vintertid behöver man inte flytta in värmaren om den används. Om den däremot inte görs det behövs vattnet tömmas och gärna flyttas in. Bränslet klarar sig däremot bättre med kyla om den förvaras i en tät tank. Dess kvalite kan naturligtvis förändras och då är det önskvärt att bytas ut. Under vintertid är det bra att använda vinterkvalitetsbränsle.

Fler fördelar
- Marknadens bästa komponenter
- Snabb och enkel uppvärmning
- Stämningsfull
- Rexener PR200-vattenvärmare
- Hög kvalite

Teknisk information

VarumärkeRexener
Art.Nr.REXP10001
TypBadtunna
Antal Personer6 st
Volym1600 l