Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Kampanj och erbjudande på pool och spabad

Här hittar du våra kampanjer och erbjudanden inom pool och spabad. Erbjudanden på pool, poolvärmepump, spabad, badtunna och mycket mer. Oavsett vilket ord du väljer - kampanj, rea, erbjudande eller utförsäljning, så hittar du dessa här.

Få pengar över med kampanj

Passa på att köpa din pool eller dina poolprodukter till kampanjpris. Genom att utnyttja ett erbjudande får du lite mer för samma pengar. Köp din pool till ett lägre pris just nu! På Polarpumpen letar vi ständigt efter nya produkter att erbjuda på kampanj. När vi får en bra deal delar vi gärna med oss av den till dig som kund.

Låt drömmen om en egen pool i trädgården bli verklighet med rea

Njut av svalkande dopp direkt när andan faller på, eller ta semester hemma i trädgården. Här hittar du produkter till kampanjpris som gör drömmen enkel, dessutom till låga omkostnader och med enklare underhåll. Vi erbjuder pooler och spabad på rea, men också poolvärmepumpar som ger rätt temperatur i poolen till låga omkostnader, pooltak, poolrobotar och annat som hjälper dig att få den perfekta poolen. Allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och koppla av.

Utförsäljning spabad

Här hittar du också produkter till utförsäljning. Vi har ingen speciell sida för just utförsäljning utan har vi en utförsäljningskampanj hittar du även dessa produkter här bland våra kampanjer och erbjudanden.

Allt om Pool och Spa hemma

Genom att lära dig allt om att äga ett spabad och ha en pool hemma, blir det precis så bekymmersfritt som du drömmer om. I vår kunskapsbank har vi samlat allt du behöver inför ett köp av en pool eller ett spabad och dess tillbehör, men också om hur du tar hand om dina produkter på rätt sätt.

» Kunskapsbanken för Pool och Spabad

Filtrera

Visa utvalda artiklar

(0)

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!