Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Zodiac Alpha PRO RA 6700 iQ Poolrobot
Zodiac Alpha PRO RA 6700 iQ Poolrobot
Zodiac Alpha PRO RA 6700 iQ Poolrobot
Zodiac Alpha PRO RA 6700 iQ Poolrobot

Zodiac
Alpha PRO RA 6700 iQ Poolrobot

Rengör upp till 15 x 7 m
Kraftfull sugeffekt
Styr via appen

Ring oss på 0770-777 600 för att köpa den här produkten.

Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Luta dig tillbaka och låt poolroboten göra jobbet - med den senaste innovationen RA6700 IQ får du en effektiv och bekväm rengöring av poolen. Alpha är en lyxig poolrobot som identifierar poolens konfiguration och anpassar sig därefter.
Poolrobot för alla underlag
Tack vare sin fyrhjulsdrift får poolroboten ett bra grepp på väggarna i poolen och kan enkelt ta sig över eventuella hinder, även trappor. Genom att identifiera din pool kan poolroboten optimera sina rörelser och rengöringstid därefter, och anpassa sig efter just din pool! Den är också utrustad med en tryckgivare, som gör att den kan rengöra väggar och vattenlinje helt i enhet med pooldjupet på din pool.

Poolrobot med kraftfull och konstant sugkraft
Alpha RA6700 iQ använder sig av en cyklon-teknologi som innebär konstant och effektiv sugkraft. När smutsen har sugits upp bildas en kraftfull virvel inuti filtret som motverkar att filtret inte täpps igen och poolroboten kan på så sätt bibehålla sin sugkraft under hela rengöringscykeln.

Extra stort munstycke
Det extra stora munstycket gör det möjligt att suga upp och lagra en större mängd av smutspartiklar oavsett typ. För att tömma filterbehållaren krävs endast ett knapptryck och handtaget lyfts automatiskt upp så att behållaren enkelt kan tas loss och rengöras. Indikatorn visar när det är dags att tömma filtret.


Transportvagn och patenterat lyftsystem
Alpha PRO är också utrustad med ett patenterad lyftsystem som gör att det är enkelt att lyfta upp din poolrobot ur vattnet. Ett snabbt knapptryck gör att roboten förflyttar sig mot en poolvägg och klättrar upp till vattenlinjen med hjälp av en bakre vattenstråle. För ytterligare bekvämlighet ingår transportvagn.

Inget mer kabeltrassel
Poolroboten är utrustad med en såkallad Swivel-anordning. Det innebär att kabeltrassel är ett minne blott. För att undvika trassel och öglor av sladden roterar axeln runt sig själv, och ordnar sig automatiskt när rengöringscykeln avslutas.

Styr poolroboten via din smartphone
Alpa Pro kan anslutas via Wi-Fi och styras från din smartphone. Med fjärrstyrning via det intuitiva användargränssnittet i appen iAquaLink™ kan du följa robotens rengöringens när och var du vill. ALPHA iQ™ med fjärrstyrning är utvecklingsbar tack vare optimeringsmöjligheter och automatiska uppdateringar. Några möjligheter är exempelvis om du ska åka bort och vill programmera in rengöringscykler för upp till sju dagar, så att poolen är rengjord och fräsch tills du är tillbaka.

Fler fördelar:
- Anpassas efter poolens form
- Fjärrstyrning via App
- Flera olika städprogram
- Kraftfull sugkraft
- Indikator för filter
- Smart lyftsystem
- Undvik kabeltrassel
- Extra brett suginlopp

Egenskaper
Generellt

- 3 års materialgaranti.

Teknisk information

VarumärkeZodiac
Art.Nr.Alpha Pro RA 6700 iQ
Tillverkarens Art.Nr.Alpha Pro RA 6700 iQ
SerieAlpha
TypPoolrobot
Kabellängd21 m
Tillverkargaranti3 år
Poolstorlek7 x 15 m m
Vikt10 kg