Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Gullberg & Jansson Leia 3x6 med sarg 3 sektioner Pooltak
Gullberg & Jansson Leia 3x6 med sarg 3 sektioner Pooltak
Gullberg & Jansson Leia 3x6 med sarg 3 sektioner Pooltak

Gullberg & Jansson
Leia 3x6 med sarg 3 sektioner Pooltak

Skyddar mot smuts och löv
Sänker uppvärmningskostnaderna
Förlänger badsäsongen
118 700 kr
Gullberg & Jansson Leia 3x6 med sarg 3 sektioner Pooltak

Leia 3x6 med sarg 3 sektioner Pooltak

118 700 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Leia är ett stilrent och lågt pooltak som är perfekt för dig som vill skydda poolen mot smuts och minska dina uppvärmningskostnader. Trots sin låga höjd finns det gott om rum att simma och bada under taket. Om du vill bada utan tak och ha möjlighet att skjuta bort pooltaket, kan du välja till extra förlängningsskenor.
Klarplast för en lyxig känsla
Leia-serien är gjord i 3 mm klarplast i polykarbonat och passar dig som vill simma under taket och samtidigt kunna se ut. Många väljer klarplast just för den lyxiga känslan med klarare in- och utsyn. Det är speciellt en fördel för exempelvis föräldrar som vill hålla koll på sina barn i poolen. Plasten är UV-behandlad på båda sidor vilket gör att livslängden blir längre och missfärgning av pooltaket motverkas - ett smart val för minskat underhåll.

Lägre uppvärmningskostnader
Leia pooltak behåller en stor del av värmen från solens strålar vilket gör att poolen kräver 30–40 % mindre uppvärmning. En solig dag kan solstrålarna värma poolen upp till 8 grader och med hjälp av ett pooltak behåller du en del av den värmen. Att investera i ett pooltak ger i längden mer pengar till plånboken men är också vänligt mot miljön.

Automatisk sektionslåsning
Automatisk sektionslåsning gör hanteringen av pooltaket enkel och smidig. När du låser eller låser upp en sektion så följer de andra sektionerna automatiskt med när pooltaket skjuts fram och tillbaka på skenorna. På så sätt sparar du tid och slipper låsa eller låsa upp en sektion i taget. Tack vare att sektionerna inte är sammanhakade i varandra kan du exempelvis välja att bara öppna mitten.

Låsbart och barnsäkert pooltak
När pooltaket är stängt behöver du nyckel för att låsa upp det, vilket också gör att taket är säkert för barn eller skadegörare. Skjutdörren kan du montera på valfri sida av Leia pooltak, det som passar din pool bäst helt enkelt.

Skjut undan pooltaket med förlängningsskena
Förlängningsskena till ditt Leia pooltak är ett måste när du vill ha mer plats och kunna njuta av soliga och varma dagar. När du har monterat en extra förlängningsskena behöver du inte känna dig begränsad eller instängd, du kan skjuta pooltaket förbi hela poolen upp till 3,2 meter. Njut av sköna dagar och få mer plats till bad, träning och lek.

Mått på pooltak
Pooltak innermått (B x L): 368 x 668 cm
Pooltak yttermått inkl. dörr (B x L x H): 410 x 676 x 64 cm

Fler fördelar med Leia pooltak
- Sänker uppvärmningskostnaderna
- Skyddar mot löv, insekter m.m.
- Minimerar underhållning av pool
- Förlänger badsäsongen
- Barnsäkert
- Automatisk sektionslåsning

Teknisk information

VarumärkeGullberg & Jansson
Art.Nr.1131057
FärgAntracit
MaterialKlarplast
TypPooltak