Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Gullberg & Jansson Leia 3x6 Pooltak
Gullberg & Jansson Leia 3x6 Pooltak
Gullberg & Jansson Leia 3x6 Pooltak
Gullberg & Jansson Leia 3x6 Pooltak

Gullberg & Jansson
Leia 3x6 Pooltak

Klarplast
Skena på endast en sida
Låsbart & Barnsäkert
110 900 kr
Gullberg & Jansson Leia 3x6 Pooltak

Leia 3x6 Pooltak

110 900 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Gullberg & Jansson Leia 3x6 Lågt Pooltak - Leia är ett stilrent och lågt pooltak för 3x6 pool med poolsarg. Pooltaket kommer i 3 mm klarplast och skena på bara en sida. Perfekt för dig som vill skydda poolen mot smuts och minska dina uppvärmningskostnader. Trots sin låga höjd finns det gott om rum att simma och bada under taket. Om du vill bada utan tak och ha möjlighet att skjuta bort pooltaket, kan du välja till extra förlängningsskenor.
Klarplast - för lyxig känsla

Leia-serien har 3 mm klarplast i polykarbonat och passar dig som vill simma under taket och samtidigt kunna se ut. Många väljer klarplast just för den lyxiga känslan med klarare in och utsyn. Det är speciellt en fördel för exempelvis föräldrar som vill hålla koll på sina barn i poolen. Plasten är UV-behandlad på båda sidor vilket gör att livslängden blir längre och missfärgning av pooltaket motverkas - ett smart val för minskat underhåll!

Lägre uppvärmningskostnader

Leia pooltak behåller en stor del av värmen från solens strålar vilket gör att poolen kräver 30-40% mindre uppvärmning. En solig dag kan solstrålarna värma poolen upp till 8 grader och med hjälp av ett pooltak behåller du en del av den värmen. Att investera i ett pooltak ger i längden mer pengar till plånboken men är också vänligt mot miljön.

Automatisk sektionslåsning

Automatisk sektionslåsning gör hanteringen av pooltaket enkel och smidig. När du låser eller låser upp en sektion så följer de andra sektionerna automatiskt med när pooltaket skjuts fram och tillbaka på skenorna. På så sätt sparar du tid och slipper låsa eller låsa upp en sektion i taget. Tack vare att sektionerna inte är sammanhakade i varandra kan du exempelvis välja att bara öppna mitten.

Låsbart och barnsäkert pooltak

När pooltaket är stängt behöver du nyckel för att låsa upp det, vilket också gör att taket är säkert för barn* eller skadegörare. Skjutdörren kan du montera på valfri sida av Leia pooltak, det som passar din pool bäst helt enkelt.

Skjut undan pooltaket med förlängningsskena

Förlängningsskena till ditt Leia Pooltak är ett måste när du vill ha mer plats och kunna njuta av soliga och varma dagar. När du har monterat en extra förlängningsskena behöver du inte känna dig begränsad eller instängd, du kan skjuta pooltaket förbi hela poolen upp till 3,2 meter. Njut av sköna dagar och få mer plats till bad, träning och lek.

Fler fördelar med Leia 3x6:
- Sänker uppvärmningskostnaderna
- Skyddar mot löv, insekter m.m.
- Minimerar underhållning av pool
- Förlänger badsäsongen
- Barnsäkert
- Extra platt skena
- Automatisk sektionslåsning

*Standard NF P 90 309 omfattar t.ex. barnsäkerhet samt bärighet för snö. Alla pooltak som är godkända enligt standarden klarar ett minimum av 45 kg/m2. Snölasten för särskilt breda pooltak över 5 meter i bredd (yttermått) för endast vissa pooltaksmodeller kan dock understiga 45 kg/m2.

Generellt
- Garanti: 3 års materialgaranti.
- Märke: Gullberg-Jansson
- Serie: Leia
- Produkttyp: Pooltak

Teknisk information

VarumärkeGullberg & Jansson
Art.Nr.ptgj-ls-36
FärgMatt Antracitgrå (RAL7016)
DörrSkjutdörr på valfri sida
SerieLeia
TypPooltak
Längd6840 mm
Tillverkargaranti3 år
Max Belastning45 kg
Vikt420 kg