Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Gullberg & Jansson Nova Comfort 3x6 med sarg Pooltak
Gullberg & Jansson Nova Comfort 3x6 med sarg Pooltak
Gullberg & Jansson Nova Comfort 3x6 med sarg Pooltak
Gullberg & Jansson Nova Comfort 3x6 med sarg Pooltak
Gullberg & Jansson Nova Comfort 3x6 med sarg Pooltak

Gullberg & Jansson
Nova Comfort 3x6 med sarg Pooltak

Välj Färg
fr.82 100 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Nova-serien är exklusiva pooltak med kanal- eller klarplast, som passar alla standardpooler både med eller utan poolsarg. Perfekt för dig som vill ha ett barnsäkert pooltak och samtidigt minska dina uppvärmningskostnader och skydda poolen mot regn och smuts. Pooltaket är stilrent och stadigt med en låg takhöjd, med gott om rum att simma och bada under. Välj till förlängningsskenor för att ha möjlighet att skjuta taket förbi hela poolen, när det exempelvis är extra varmt och soligt.
Minska uppvärmningskostnaden
Att investera i ett pooltak ger mer pengar till plånboken men är också vänligt mot vår miljö. Pooltaket behåller stor del av värmen från vattnet och från solens strålar vilket gör att poolen kräver 30-40% mindre uppvärmning. En solig dag kan solstrålarna värma poolen upp till 8 grader. Både klarplast och kanalplasten är UV-behandlad på båda sidor vilket gör att livslängden blir längre och missfärgning av pooltaket motverkas - ett smart val för minskat underhåll. Barnsäkert & låsbart pooltak
Med den automatiska sektionslåsningen blir hanteringen av pooltaket enkel och smidig. När du låser eller låser upp en sektion så följer de andra sektionerna automatiskt med när pooltaket skjuts fram och tillbaka på skenorna. Det gör att du sparar tid och slipper låsa/låsa upp en sektion i taget. Tack vare att sektionerna inte är sammanhakade i varandra kan du exempelvis välja att bara öppna mitten. När pooltaket är stängt behövs nyckel för att låsa upp det, vilket också gör att taket är barnsäkert.

Skjut undan pooltaket med förlängningsskenor
Förlängningsskenor är ett måste när du vill ha mer plats och kunna njuta av soliga och varma dagar utan tak över huvudet! Genom att montera extra förlängningsskenor behöver du inte känna dig begränsad med ditt pooltak, utan då kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen och njuta av sköna dagar och få mer plats till bad och lek.

Mått på pooltak
Pooltak innermått (B x L): 378 x 670 cm
Pooltak yttermått inkl. dörr (B x L x H): 416 x 674 x 86 cm

Fler fördelar:
- Sänker uppvärmningskostnaderna
- Skyddar mot löv, insekter m.m.
- Minimerar underhållning av pool
- Förlänger badsäsongen
- Barnsäkert
- Automatisk sektionslåsning

Teknisk information

VarumärkeGullberg & Jansson
Art.Nr.1131033G
MaterialKlarplast
TypPooltak
FärgAluminiumvit, Antracit