Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Kunskapsbank Poolrobot och Pooldammsugare

Här har vi samlat information om poolrobot och pooldammsugare. Idag finns det en hel del olika märken att välja på och det kan vara svårt att veta vilken poolrobot som är bäst för dig. Vi hjälper dig med vad du ska tänka på, för dig som vill lära dig mer eller investera i riktigt bra poolrengöring. Vill du få hjälp över telefon når du oss här: 0770-777600

Hur fungerar en poolrobot?

Rent vatten i poolen

Poolrengöring med en robot

En poolrobot kan jämföras med en automatisk vattendammsugare - den dammsuger och rengör din pool åt dig så att du kan lägga tid på roligare saker. Med en pooldammsugare blir poolrengöringen rolig och enkel, precis som det ska vara! Läs mer hur de olika poolrobotarna fungerar här.

Läs mer:

Hur fungerar en poolrobot?

Vilken poolrobot?

vortex poolrobot

Vilken poolrobot ska jag välja?

Välj en poolrobot som är bäst för din pool och dina behov. Du kanske har en stor eller liten pool, med trappor eller med lutning. Kanske vill du styra din poolrobot via Wi-Fi? Här kan du läsa mer om vilken pooldammsugare som passar dig.


Läs mer:

Vilken poolrobot ska jag välja? Till våra poolrobotar

Varför ska jag skaffa en poolrobot?

varför skaffa poolrobot

Varför ska jag skaffa poolrobot?

En automatisk poolrobot rengör din pool åt dig, så att du kan lägga tiden på annat. Väljer du en modell med WiFi-styrning kan du dessutom styra din poolrobot med din smartphone eller smarta enhet så att du kan säkerställa att din pool hålls ren även när du inte är i närheten.

Läs mer:

Varför ska jag skaffa en poolrobot? Till våra poolrobotar