Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Med poolrobot blir det lätt att hålla poolen fräsch.
I artikeln...
Fördelar med poolrobot och pooldammsugare
Få mer tid över till annat med en automatisk poolrobot
Säkerställ en ren pool även när du inte är hemma

Varför skaffa poolrobot och pooldammsugare?

Att ditt poolvatten är rent är ett grundläggande krav för att poolen ska vara hälsosam att bada i. Orent vatten leder till skador på din pool och sämre förhållanden för de som ska bada i den.

Därför ska du ha poolrobot

Här listar vi anledningar till varför det är bra med en poolrobot:

1
Spara tid: Dammsugning av poolen bör göras varje vecka vilket under en hel badsäsong blir ganska många timmar som du hade kunnat lägga på annat. Rengöring med en poolrobot är både effektiv och noggrann och tillåter dig att njuta mer av din rena pool.
2
Renare pool: Ofta är poolroboten mer effektiv och noggrann än vad poolägaren är. Resultatet är en betydligt renare pool.
3
Res bort: Säkerställ en ren pool även när du inte är hemma. Det finns poolrobotar med wifi-styrning som du enkelt kan starta från din smartphone. En wifi-styrd poolrobot är ett effektivt hjälpmedel för dig som vet att du ska vara iväg i perioder men vill se till att poolen är ren och välfungerande även när du inte är i närheten.
4
Bättre hållbarhet: Genom att upprätthålla en regelbunden rengöring under hela säsongen minimerar du riskerna för orent vatten som kan leda till skador på poolen och materialet.
5
Mindre kemikalier: När poolen kontinuerligt hålls ren behöver du inte lägga lika mycket pengar på kemikalier. Mindre smuts i poolen betyder mindre kostnader för rengöring. Bättre för miljön och plånboken!

Lägg mindre tid på poolen

Du har säkert hört att det är en hel del jobb med att ha en pool. Det är mycket som ska skötas, för att poolen ska hållas fräsch. Men historierna om hur mycket jobb det är, kommer ofta från en tid då man inte hade samma tillbehör som idag. Man brukar behöva lägga en halvtimme i veckan på poolen, men med en poolrobot kan du kanske minska skötseln till mindre än så.

Läs mer:

Zodiac poolrobot löste problemet
Att vara utan poolrobot var inget alternativ för familjen Stålnert, då deras pool är stor och trädgården härligt grönskande. Tack vare en poolrobot så får den fortsätta att vara så.

Mer om att skaffa poolrobot

Är du redo att skaffa poolrobot eller vill veta mer om poolrobotar? Kolla in länkarna nedan: