Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Varumärken Poolrobot

En pool kan vara tidskrävande att göra helt ren från smuts och damm. Med en automatisk pooldammsugare slipper du lägga onödig tid och energi på rengöring och kan lägga mer tid på det som du tycker är roligt. Kanske har du redan en automatisk dammsugare till hemmet eller robotgräsklippare till trädgården, varför inte automatisera din poolrengöring också?

Välj bland våra elektriska poolrobotar som effektivt rengör din pool, så att du får mer tid över till annat. Oavsett form eller lutning på din pool, om du vill rengöra botten, väggar eller vattenlinje så har vi en poolrobot eller pooldammsugare för dina behov.

Polarpumpen har ett brett sortiment av poolrobotar

Polarpumpen har ett brett sortiment av olika poolrobotar. Våra utvalda märken för poolrobotar kännetecknas av samma höga kvalitet och fokus på svenskt klimat, som vårt övriga sortiment.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Zodiac

Zodiac erbjuder poolrobotar i hög kvalitet med ergonomisk design och patenterad cyklonteknologi. Låt din Zodiac poolrobot städa poolen åt dig! Enkelt och effektivt, samtidigt som du får tid över till annat. Zodiac är ett franskt märke som grundades 1998 och är idag ledande inom produkter för poolsystem och välbefinnande. Sedan start har de utformat och tillverkat innovativ utrustning till poolen. En känsla för marknaden och viljan att överträffa sig själva ger dem möjlighet att skapa en förtroendefull relation med sina kunder.

Hitta poolrobotar från Zodiac här

Swim & Fun

Swim & Fun erbjuder både enkla och mer avancerade poolrobotar, och du får mycket för pengarna. Oavsett vilken poolrobot du väljer, har de olika poolrobotarna ett gemensamt syfte - att ge dig en ren och fräsch pool.

Hitta poolrobotar från Swim & Fun här