Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Aquaheat Nova 3x7,5

pta-nxt-375
pta-nxt-375

Aquaheat Nova 3x7,5

Artikelnummer: pta-nxt-375
 • För pooler 3 x 7,5 m
 • Klarplast
 • Fri frakt
 • 1 x Nova XT 3x7,5 Antracit med sarg
 • 1 x Förlängningsskenor 4 sektioner 5 900 kr

* Obligatoriska fält

Från 2,028 kr/månad

8-10 veckors leveranstid

Beskrivning
Detaljer

Nova 3 x 7,5 - Pooltak med klarplast

Nova -serien är exklusiva pooltak med klarplast och passar alla standard pooler med poolsarg. Perfekt för dig som vill ha ett barnsäkert pooltak och samtidigt minska dina uppvärmningskostnader och skydda poolen mot regn och smuts. Pooltaket är stilrent och stadigt med en låg takhöjd, med gott om rum att simma och bada under. Välj till förlängningsskenor för att ha möjlighet att skjuta taket förbi hela poolen, när det exempelvis är extra varmt och soligt.

Bättre utsikt med klarplast

Vi erbjuder pooltak med både klarplast eller kanalplast. Våra exklusiva Nova modeller har 3 mm klarplast i polykarbonat och passar dig som vill simma under taket och samtidigt kunna se ut. Många väljer klarplast just för den lyxiga känslan med klarare in och utsyn, det är speciellt en fördel för exempelvis föräldrar som vill hålla koll på sina barn i poolen. Plasten är UV-behandlad på båda sidor vilket gör att livslängden blir längre och missfärgning av pooltaket motverkas - ett smart val för minskat underhåll!

Minska uppvärmningskostnaden

Att investera i ett pooltak ger mer pengar till plånboken men är också vänligt mot vår miljö. Pooltaket behåller stor del av värmen från vattnet och från solens strålar vilket gör att poolen kräver 30-40% mindre uppvärmning. En solig dag kan solstrålarna värma poolen upp till 8 grader.

Barnsäkert & låsbart pooltak

Med den automatiska sektionslåsningen blir hanteringen av pooltaket enkel och smidig. När du låser eller låser upp en sektion så följer de andra sektionerna automatiskt med när pooltaket skjuts fram och tillbaka på skenorna. Det gör att du sparar tid och slipper låsa/låsa upp en sektion i taget. Tack vare att sektionerna inte är sammanhakade i varandra kan du exempelvis välja att bara öppna mitten. När pooltaket är stängt behövs nyckel för att låsa upp det, vilket också gör att taket är barnsäkert*. Skjutdörren monterar du på valfri sida, det som passar din pool bäst.

Skjut undan pooltaket med förlängningsskenor

Förlängningsskenor är ett måste när du vill ha mer plats och kunna njuta av soliga och varma dagar utan tak över huvudet! Genom att montera extra förlängningsskenor behöver du inte känna dig begränsad med ditt pooltak, du kan skjuta pooltaket förbi hela poolen upp till 3,2 meter. Njut av sköna dagar och få mer plats till bad och lek.

Fler fördelar:

 • Sänker uppvärmningskostnaderna
 • Skyddar mot löv, insekter m.m.
 • Minimerar underhållning av pool
 • Förlänger badsäsongen
 • Barnsäker
 • Extra platta skenor
 • Automatisk sektionslåsning

 • *Standard NF P 90 309 omfattar t.ex. barnsäkerhet samt bärighet för snö. Alla pooltak som är godkända enligt standarden klarar ett minimum av 45 kg/m2. Snölasten för särskilt breda pooltak över 5 meter i bredd (yttermått) för endast vissa pooltaksmodeller kan dock understiga 45 kg/m2.

  Teknisk Information

  Generellt    
  Garanti 3 års materialgaranti.
  Märke AquaHeat-By-Gullberg-Jansson
  Serie Nova
  Produkttyp Pooltak
  Pooltak    
  Vikt kg 400
  Max belastning kg 45 (per m²)
  Antal sektioner 4
  Panelval Klarplast
  Färg Antracitgrå
  Skena Komfortskenor (12mm)
  Dörr Skjutdörr & avtagbar front- och bakgavel
  Låsanordning Automatisk sektionslåsning med nyckel
  Möjliga tillval Förlängningsskenor
  Övrigt Plast Polykarbonat (3mm)
  Yttermått    
  Dimensioner bredd mm 4300
  Dimensioner längd mm 8240
  Dimensioner höjd mm 930
  Innermått    
  Dimensioner bredd mm 3780
  Dimensioner längd mm 8200
  Fråga

  Fråga om denna produkt

  * Obligatoriska fält

  De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

  Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

  Linus, rådgivare.
  0770-777 600
  [email protected]
  Måndag - Torsdag kl. 8.00 - 20.00
  Fredag 8.00 - 17.00
  Betalning & Leverans

  Våra betalningsmetoder

  Kortbetalning

  När du betalar med kort kan du känna dig trygg då vi använder oss av 3-D Secure teknologin som är utvecklas av Visa och Mastercard. Med denna teknologin identifieras kortinnehavaren online och överföringen krypteras, så att ingen obehörig kan komma åt dina uppgifter. Dina kortuppgifter hanteras av Nets och uppfyller kraven för PCI-DSS.

  Förskottsbetalning

  Vill du använda dig av förskottsbetalning, skickar vi dina varor när din betalning har registrerats på vårt konto. Det tar ca 2-3 bankdagar från det att du betalat tills betalningen når oss. Kom ihåg att ange ditt namn och ordernummer när du betalar till vårt bankgiro-konto.

  Svea Ekonomi - faktura

  Väljer du att betala mot faktura, har du 14 dagars betalningsvillkor. För att handla mot faktura, behöver du vara 18 år samt vara registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

  Svea Ekonomi - delbetalning

  Genom Svea Ekonomi har du möjlighet att delbetala ditt köp genom att teckna ett kreditavtal. I kassan kryssar du för den betalningstid som passar dig bäst och du kan alltid betala ditt köp i sin helhet närsomhelst innan förfallodag. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

  Exempel:

  • Delbetala 3 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 195 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 6 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 295 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 12 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 18 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 24 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.

  Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 395 kr, aviavgift 35 kr: 16,43 %. Den totala kostnaden blir 10 815 kr.

  Här kan du kan läsa mer om de allmänna villkoren.

  Här kan du läsa våra detaljerade betalningsvillkor.

  Leverans

  Pooltak i box levereras som standard utan kranbil, för att lossa taket behövs ca 2-3 personer. Pooltaket lyfts av del för del. OBS. Chauffören kommer inte kunna hjälpa till med avlossning.

  Normal leveranstid 4-8 arbetsdagar.

  Vid avvikande leverans, anges status under köpknappen.

  Andra som har tittat på produkten har också tittat på