Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Gullberg & Jansson Leia 4,6 x 8,7

ptgj-ls-4687
ptgj-ls-4687

Gullberg & Jansson Leia 4,6 x 8,7

Artikelnummer: ptgj-ls-4687
 • Klarplast
 • För pool med sargkant
 • Skydd mot regn & smuts
 • 1 x Leia 4,6x8,7m Antracitgrå med sarg
 • 1 x Leia Förlängningsskena 4 sektioner 3 000 kr

* Obligatoriska fält

Från 2,868 kr/månad

Beställningsvara

Beskrivning
Detaljer

Leia - Lågt Pooltak

Leia är ett stilrent och lågt pooltak för 4,6 x 8,7 meter pool med poolsarg. Pooltaket kommer i 3 mm klarplast och skena på bara en sida. Pooltaket är perfekt för dig som vill skydda poolen mot smuts och minska dina uppvärmningskostnader. Trots sin låga höjd finns det gott om rum att simma och bada under taket. Vill du bada utan tak? Välj till extra förlängningsskenor så kan du skjuta bort pooltaket!

Klarplast - för lyxig känsla

Leia-serien har 3 mm klarplast i polykarbonat och passar dig som vill simma under taket och samtidigt kunna se ut. Många väljer klarplast just för den lyxiga känslan med klarare in och utsyn. Det är speciellt en fördel för exempelvis föräldrar som vill hålla koll på sina barn i poolen. Plasten är UV-behandlad på båda sidor vilket gör att livslängden blir längre och motverkar missfärgning av pooltaket - ett smart val för minskat underhåll!

Lägre uppvärmningskostnader

Leia pooltak behåller en stor del av värmen från solens strålar vilket gör att poolen kräver 30-40% mindre uppvärmning. En solig dag kan solstrålarna värma poolen upp till 8 grader och med hjälp av ett pooltak behåller du en del av den värmen. Att investera i ett pooltak ger i längden mer pengar till plånboken men är också vänligt mot miljön.

leia pooltak

Automatisk sektionslåsning

Automatisk sektionslåsning gör hanteringen av pooltaket enkel och smidig. När du låser eller låser upp en sektion så följer de andra sektionerna automatiskt med när pooltaket skjuts fram och tillbaka på skenorna. På så sätt sparar du tid och slipper låsa eller låsa upp en sektion i taget. Tack vare att sektionerna inte är sammanhakade i varandra kan du exempelvis välja att bara öppna mitten.

Låsbart och barnsäkert pooltak

När pooltaket är stängt behöver du nyckel för att låsa upp det, vilket också gör att taket är säkert för barn* eller skadegörare. Skjutdörren kan du montera på valfri sida av Leia pooltak, det som passar din pool bäst helt enkelt.

Skjut undan pooltaket med förlängningsskena

Förlängningsskena till ditt Leia Pooltak är ett måste när du vill ha mer plats och kunna njuta av soliga och varma dagar. När du har monterat en extra förlängningsskena behöver du inte känna dig begränsad eller instängd, du kan skjuta pooltaket förbi hela poolen upp till 3,2 meter. Njut av sköna dagar och få mer plats till bad, träning och lek.

Fler fördelar med Leia 4,6x8,7:

 • Sänker uppvärmningskostnaderna
 • Skyddar mot löv, insekter m.m.
 • Minimerar underhållning av pool
 • Förlänger badsäsongen
 • Barnsäkert
 • Extra platt skena
 • Automatisk sektionslåsning

 • *Standard NF P 90 309 omfattar t.ex. barnsäkerhet samt bärighet för snö. Alla pooltak som är godkända enligt standarden klarar ett minimum av 45 kg/m2. Snölasten för särskilt breda pooltak över 5 meter i bredd (yttermått) för endast vissa pooltaksmodeller kan dock understiga 45 kg/m2.

  Monteringsfilm

Teknisk Information

Generellt    
Garanti 3 års materialgaranti.
Märke Gullberg-Jansson
Serie Leia
Produkttyp Pooltak
Pooltak    
Vikt kg 610
Max belastning kg 45 kg/m2
Antal sektioner 4
Panelval Klarplast
Färg Matt antracitgrå (RAL7016)
Polykarbonatplast (3mm)
Skena Komfortskenor (12mm)
Dörr Skjutdörr på valfri sida
Låsanordning Automatisk sektionslåsning med nyckel
Möjliga tillval Förlängningsskenor 320cm
Yttermått    
Dimensioner bredd mm 5240
Dimensioner längd mm 8840
Dimensioner höjd mm 720
Innermått    
Dimensioner bredd mm 4680
Dimensioner längd mm 8760
Fråga

Fråga om denna produkt

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Måndag–fredag 08.00–17.00
Betalning & Leverans

Våra betalningsmetoder

Kortbetalning

När du betalar med kort kan du känna dig trygg då vi använder oss av 3-D Secure teknologin som är utvecklas av Visa och Mastercard. Med denna teknologin identifieras kortinnehavaren online och överföringen krypteras, så att ingen obehörig kan komma åt dina uppgifter. Dina kortuppgifter hanteras av Nets och uppfyller kraven för PCI-DSS.

Förskottsbetalning

Vill du använda dig av förskottsbetalning, skickar vi dina varor när din betalning har registrerats på vårt konto. Det tar ca 2-3 bankdagar från det att du betalat tills betalningen når oss. Kom ihåg att ange ditt namn och ordernummer när du betalar till vårt bankgiro-konto.

Svea Ekonomi - faktura

Väljer du att betala mot faktura, har du 14 dagars betalningsvillkor. För att handla mot faktura, behöver du vara 18 år samt vara registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Svea Ekonomi - delbetalning

Genom Svea Ekonomi har du möjlighet att delbetala ditt köp genom att teckna ett kreditavtal. I kassan kryssar du för den betalningstid som passar dig bäst och du kan alltid betala ditt köp i sin helhet närsomhelst innan förfallodag. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Exempel:

 • Delbetala 3 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 195 kr, aviseringsavgift 35 kr.
 • Delbetala 6 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 295 kr, aviseringsavgift 35 kr.
 • Delbetala 12 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
 • Delbetala 18 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
 • Delbetala 24 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 395 kr, aviavgift 35 kr: 16,43 %. Den totala kostnaden blir 10 815 kr.

Här kan du kan läsa mer om de allmänna villkoren.

Här kan du läsa våra detaljerade betalningsvillkor.

Leverans

Pooltak i box levereras som standard utan kranbil, för att lossa taket behövs ca 2-3 personer. Pooltaket lyfts av del för del. OBS. Chauffören kommer inte kunna hjälpa till med avlossning.

Normal leveranstid 4-8 arbetsdagar.

Vid avvikande leverans, anges status under köpknappen.

Andra som har tittat på produkten har också tittat på