Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Varumärken Pooltak & Pooltäckning

Någon form av pooltak eller pooltäckning är ett nödvändigt pooltillbehör och har många fördelar. Du sparar tid på rengöring genom att skydda poolen från löv, smuts och regnvatten. När regnvatten faller i poolen kan pH-värdet försuras och du behöver kanske tillsätta mycket kemikalier för rengöring, med ett pooltak slipper du det och kan lägga din tid på roligare saker. Du slipper dessutom oroa dig för att barnen eller djuren ska trilla i vattnet när du inte har koll, och du kan låsa dörrarna ifall du inte är hemma och vill undvika oönskade besök. Hos oss på Polarpumpen hittar du en mängd olika pooltak från olika varumärken.

Polarpumpen har ett brett sortiment av pooltak & pooltäckning

Polarpumpen har ett brett sortiment av olika poolskydd. Med pooltäckning eller pooltak förlänger du badsäsongen, sparar tid på rengöring och sänker kostnaderna för uppvärmning. Här hittar du prisvärda och högkvalitativa pooltak med lång livslängd, men också enkla och effektiva poolskydd. Ett pooltak som pooltäckning är inte bara snyggt och ser lyxigt ut, du kan också minska dina elkostnader för uppvärmning. Det fungerar som en extra uppvärmningskälla med hjälp av solen och värmen i luften och temperaturen i vattnet höjs och minskar behovet av uppvärmning. Det isolerar också mot att släppa ut värmen under kallare dagar eller nätter.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Aquaheat

Aquaheat erbjuder högkvalitativa och prisvärda pooltak med snygg design. Pooltaken är utrustade med paneler med UV-skydd och har robusta konstruktioner som ger en lång livslängd. Genom att investera i ett barnsäkert och låsbart pooltak från Aquaheat slipper du oroa dig för att barnen ska trilla i poolen när du inte är hemma. Pooltaken är enkla att öppna och stänga, och skyddar poolen mot smuts och orenheter.

Hitta pooltak & pooltäckning från Aquaheat här

Gullberg & Jansson

Gullberg & Jansson erbjuder kvalitativa pooltak, som är både robusta och kraftiga. Dessa pooltaken är pålitliga när du vill kunna bada oavsett väder eller vind. Det gör också att du bibehåller värmen i vattnet, då det en solig dag kan höja vattentemperaturen med upp mot 7-8 grader. Inte nog med varmt och behagligt vatten, det håller dig också rent och välskött. Rengöringen minskar avsevärt tack vare att du slipper försurat regnvatten, löv, insekter och annan smuts.

Hitta pooltak & pooltäckning från Gullberg & Jansson här

Swim & Fun

Letar du efter riktigt prisvärd pooltäckning? Då har du kommit rätt! Swim & Fun är varumärket för dig som vill ha en pool som passar hela familjen, men samtidigt kunna lägga pengar på annat. Swim & Fun erbjuder poolskydd till riktigt konkurrenskraftiga priser. Perfekt för dig som vill ha lyx för pengarna, men inte vill eller kan betala så mycket. Swim & Fun är en marknadsledande distributör för pool och pooltillbehör i Norden. Deras fokus är att erbjuda produkter, som barnfamiljer har råd med. Swim & Fun är ett företag som alltid hittar nya sätt att utveckla nya och innovativa koncept för trädgårdspool och övriga pooltillbehör.

Hitta pooltak & pooltäckning från Swim & Fun här