Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Installation av poolvärmepump

Det är viktigt att installationen blir korrekt genomförd, så att du kan få ut så mycket som möjligt av din nya investering. Få hjälp med installation av poolvärmepump av någon av våra certifierade installatörer och slipp göra jobbet själv.

Välj installation till poolvärmepump

Om du vill köpa poolvärmepump av oss, har du alltid möjlighet att köpa till installation. Nedan hittar du information om vår installation av poolvärmepump, som du enkelt köper till inne på våra produkter.

Rådgivning


Telefon

0770-777 600

Måndag - Fredag: 8.00 - 17.00

Skriv din fråga i formuläret

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret behandlas i enlighet med vår integritetspolicy

Vi har ett rikstäckande nätverk

Vi har ett rikstäckande nätverk

Polarpumpen har ett rikstäckande nätverk av certifierade installatörer runt om i nästan hela landet.

Anlita en expert

Vi rekommenderar att du tar hjälp av en kunnig installatör vid installation av din poolvärmepump, för att få ut bästa möjliga resultat av din investering.

Installera poolvärmepump själv

Information om hur just din poolvärmepump installeras finner du i din manual; här går vi igenom några generella riktlinjer.

Vattenanslutningar för poolvärmepump

Poolvärmepumpen ansluts till poolens cirkulationssystem med hjälp av medföljande kopplingar. Du finner närmare instruktioner i din manual.

Elanslutningar

Det är viktigt att elanslutningarna utförs korrekt i enlighet med manualen. Om du saknar de elektriska förutsättningarna som krävs, måste du anlita en behörig elektriker. El i kombination med vatten är förenat med livsfara, om inte anslutningarna utförs på rätt sätt. All inkoppling av el ska skyddas mot vatteninträngning. Enheten ska anslutas till jordat uttag och skyddas av jordfelsbrytare.

Kan jag utnyttja ROT-avdraget?

Skatteverket tillåter tyvärr inte rotavdrag vid installation av poolvärmepump.