Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Installation av poolvärmepump

Om du vill köpa poolvärmepump av oss, har du alltid möjlighet att köpa till installation. Nedan hittar du information om vår installation av poolvärmepump, som du enkelt köper till inne på våra produkter. Det är viktigt att installationen blir korrekt genomförd, så att du kan få ut så mycket som möjligt av din nya investering. Få hjälp med installation av poolvärmepump av någon av våra certifierade installatörer och slipp göra jobbet själv.

Standard-installation av poolvärmepump

Standardinstallation innebär att allt som ingår är tydligt specificerat så att du alltid kan känna dig trygg med vad du får hjälp med under installationen. Ta reda på vad som ingår i vår standardinstallation för poolvärmepump.

Hur beställer jag installation av poolvärmepump?

Inne på varje produkt kan du testa vad för installation vi erbjuder för ditt postnummer. Sedan är det bara att välja till installation. Du är också välkommen att kontakta våra säljare om du vill ha hjälp eller vill ställa någon fråga runt installationen.

» Till produkter

Anlita en expert på installation av poolvärmepumpar

Vi rekommenderar att du tar hjälp av en kunnig installatör vid installation av din poolvärmepump, för att få ut bästa möjliga resultat av din investering.

Kan jag installera poolvärmepump själv?

Information om hur just din poolvärmepump installeras finner du i din manual; här går vi igenom några generella riktlinjer:

Vattenanslutningar för poolvärmepump

Poolvärmepumpen ansluts till poolens cirkulationssystem med hjälp av medföljande kopplingar. Du finner närmare instruktioner i din manual.

Elanslutningar

Det är viktigt att elanslutningarna utförs korrekt i enlighet med manualen. Om du saknar de elektriska förutsättningarna som krävs, måste du anlita en behörig elektriker. El i kombination med vatten är förenat med livsfara, om inte anslutningarna utförs på rätt sätt. All inkoppling av el ska skyddas mot vatteninträngning. Enheten ska anslutas till jordat uttag och skyddas av jordfelsbrytare.

Kan jag utnyttja ROT-avdraget vid installation av poolvärmepump?

Skatteverket tillåter tyvärr inte rotavdrag vid installation av poolvärmepump.

» Allt om och inför installation av poolvärmepump i kunskapsbanken

Installation av poolvärmepump

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 1 produkter