Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,8
Delbetalning med Svea

AquaHeat poolvärmepumpar

AquaHeat är ett prisvärt märke med hög standard. Vi har helt enkelt tagit fram en egen serie med poolvärmepumpar, eftersom vi inte hittade några poolvärmepumpar på marknaden som klarade våra krav. Vi är mycket nöjda med AquaHeat och är övertygade om att du också blir det! Läs mer

Aquaheat varumärke

Samtliga poolvärmepumpar från Aquaheat är tyvärr slutsålda

Kontakta gärna oss på 0770-777600 för att få hjälp med att hitta en lösning för dig!

Efterfråga offert

Till alla poolvärmepumpar

Poolvärmepump för svenskt klimat

AquaHeat är utvecklad av svenska poolvärmepumpsexperter, som verkligen vet vad som krävs för att få mycket värme i poolen under en svensk sommar. Vårt svenska klimat bjuder på varierande sommardagar, men med en AquaHeat poolvärmepump är det alltid lagom varmt i poolen för ett härlig dopp.

Alltid härlig värme i poolen

Med en poolvärmepump får du en stabil värme i poolen. När vårt växlande sommarväder har bjudit på några regniga dagar, är det ändå varmt i din pool. Med en varm pool kan du utnyttja poolen även när vädret inte är perfekt. Du kan dessutom förlänga säsongen genom att börja använda poolen tidigare under våren och fortsätta en bra bit in på hösten.

Våra egna poolvärmepumpar

AquaHeat är vårt eget märke. Vi har länge försökt hitta en poolvärmepump, som lever upp till våra högt ställda krav på kvalitet och som samtidigt inte kostar för mycket för dig som kund – men vi har inte hittat någon. De poolvärmepumpar vi har hittat har lovat stort, men inte lyckats leva upp till sina löften. Till slut bestämde vi oss för att själva ta fram en serie med poolvärmepumpar, som vi vet klarar våra krav. Vi är stolta över att kunna presentera AquaHeat, som vårt alldeles egna märke och är säkra på att du som kund kommer att bli lika nöjd som vi är.

Kvalitet in i minsta detalj

AquaHeat är tillverkad med fokus på kvalitet in i minsta detalj. I val av material och komponenter har kvalitet ständigt varit i fokus. Hög kvalitet krävs i vårt svenska klimat och för komponenter som ständigt är i kontakt med poolvatten. Den höga kvaliteten ger en lång hållbarhet och en god effekt.

Poolvärmepumparna har isolerats på detaljnivå, vilket både ger en hög värmeeffekt, men också en låg ljudvolym. Allt för att du ska kunna njuta av härliga varma bad, utan att störas av onödiga ljud.

Låg energiförbrukning i svenskt klimat

AquaHeat är framtagen för att leverera så mycket värme som möjligt under normala svenska sommartemperaturer. Många poolvärmepumpar är i första hand tillverkade för att ge värme i medelhavsklimat, och ger en dålig effekt under svenska somrar. AquaHeat är utvecklad med det nordiska klimatet i fokus och du kan räkna med låg energiförbrukning, oavsett om du använder poolvärmepumpen i slutet av våren, under sommaren eller i början av hösten.

Stilren design

AquaHeat poolvärmepumpar har en enkel och stilren design. Det är en poolvärmepump som tål att synas i trädgården. Vi är medvetna om hur viktig designen är för våra kunder och har därför tagit fram en produkt som passar i svenska trädgårdar.


Ring oss

Tala med en expert, som verkligen kan det här med poolvärme. Få hjälp med att hitta en poolvärmepump som passar. Du når oss på: 0770-777600.