Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Swimspa

Swimspa är ett utmärkt val för dig som vill ha pool, avslappning och träning i ett och samma bad. Med ett swimspa kan hela familjen njuta av ett varmt bad året runt, med gott om utrymme! Våra säljare hjälper dig gärna, om det är något du undrar. Läs mer

Våra Swimspa är tyvärr slut för säsongen

Kontakta gärna oss på 0770-777600 för att få hjälp med att hitta en lösning för dig!

Efterfråga offert

Till alla spabad

Bäst med Swimspa

  • Du kan bada året runt.
  • Bra mot värk i leder och muskler.
  • Renar kroppen och njurarna.
  • Hjälper mot sömnlöshet.
  • Simträning.
Läs mer

Swimspa - För avkoppling och träning

Med ett swimspa kan du välja om du vill krypa ned och koppla av i ett varmt bad , eller om du vill njuta av ett härligt träningspass i vatten med motström. Ett alternativ för dig som vill göra både och, och kombinera spabad med pool. Våra swimspa har gott om utrymme för både avslappning, träning och lek. Sätt dig och njut av en skön massage medan barnen leker i poolen, eller varför inte lära dig själv eller dina barn att simma?

Simträning

Med hjälp av de olika swimjetsen så bildas en ström i vattnet som gör det möjligt för dig att motion-simma. Det går att ställa in motståndet på ditt swimspa så att det passar både nybörjare och duktiga simmare. Träna simning, vattengymnastik eller vad du vill - det är bara din fantasi som sätter stopp!

Investera i din hälsa

En investering i ett swimspa ger en lyxig känsla och är ett bra alternativ till pool. En vanlig, stor pool utomhus använder du sällan på vintern, men med ett swimspa kan du få skön och behaglig temperatur året runt. De välisolerade sidorna och termolocket är anpassat för nordisk klimat och gör att värmen i vattnet bibehålls och energiförbrukningen håller sig låg.

simträning i swimspa

Simträning i ett swimspa.

Flera funktioner för extra bekvämlighet

De flesta swimspa är utrustade med många olika funktioner, förutom de vanliga funktionerna som automatisk rengöring, belysning och olika massagepumpar har dem också en hel del extra funktioner. Några exempel är ljudsystem och Wifi, som gör att du kan styra musik och temperatur via din smartphone. Men också ljusterapi och aromaterapi med hjälp av belysning och doft ger den där riktiga spa-känslan. Perfekt för att koppla av efter en stressiga dagar, eller kalla vinterdagar.

Enkelt och smidigt

Att köpa ett swimspa ska inte vara svårt eller komplicerat. Våra swimspa är alltid färdigmonterade, om du önskar hjälper vi dig gärna med kranbil och installation.