Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Varumärken Uteduschar

Med en utedusch i trädgården kan du slappna av, det blir enkelt att skölja av sig innan du tar ett dopp. Framförallt blir det enkelt att skölja av fötterna från gräs eller sand, och du får ett renare hem! Upptäck vårt sortiment av uteduschar och hitta en som passar perfekt för just dig.

Polarpumpen har ett brett sortiment av uteduschar

En utomhusdusch är både praktiskt och härligt, och kommer ofta väl till användning. Uteduschen är praktisk om du har ett spabad eller en pool och vill skölja av dig innan du doppar dig. Det är också praktiskt när du kommer upp ur stranden och vill skölja av dig sand, eller varför inte efter en svettig löprunda? Användningsområdena är många och det är en speciell, härlig känsla att kunna ta en dusch utomhus.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Formidra

Formidra är ett franskt varumärke och har sedan 1987 specialiserat sig på produktion av soluppvärmda utomhusduschar. Miljö, innovation och kunskap är nyckelorden som har gjort Formidra till ett välkänt märke inom uteduschar. Tack vare lång erfarenhet och ständig utveckling har Formidra utvecklat olika typer av utomhusduschar som kombinerar design med kvalitet och miljö.

Hitta uteduschar från Formidra här

Swim & Fun

Njut av en varm dusch i din egen trädgård innan du hoppar i poolen! En soluppvärmd utedusch från Swim & Fun ger dig varmt vatten i duschen med hjälp av solens energi, vilket är perfekt för både vår miljö och din plånbok. Utomhusduschens långa behållare rymmer vatten från 9 till 26 liter, beroende på vilken utedusch du väljer.

Hitta uteduschar från Swim & Fun här