Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Kunskapsbank för solceller

Välkommen till vår kunskapsbank för solceller. Här kan du läsa på om all information som du kan tänkas vilja veta om du själv har tänkt att skaffa solceller eller bara är nyfiken på att veta mer om solceller.

Skaffa solceller

Att skaffa solceller är ett stort beslut, där det är bra om man är påläst innan om vad det innebär att köpa solceller. Därför har vi här i kunskapsbanken samlat ihop mycket av den informationen som du kan tänkas behöva. Ring gärna våra rådgivare på 0770-777 600 eller skicka in din fråga via kontaktformuläret här om du vill veta mer. Vill du att en solcellsexpert kontaktar dig och diskuterar förutsättningarna för just din fastighet är du välkommen att fylla i dina kontaktuppgifter här.

Lär dig mer om solceller:

Passar solceller i Sverige

Hur du köper solceller

När du ska köpa solceller från oss genomför vi alltid samma beställningsprocess. Detta för att säkerställa att allt går till på rätt sätt och att du som kund ska bli så nöjd som möjligt.

Läs mer om hur beställningsprocessen går till här:

Köpa solceller

Installera solceller

Solceller måste installeras av en certifierad montör och en behörig elektriker. För att säkerställa att installationen blir korrekt utförd säljer vi inga solcellsanläggningar utan installation.

Läs mer om hur en installation går till här:

Installation av solceller