Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Rådgivning om solceller

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning! Vår solcellsexpert Jens hjälper, vägleder, svarar och ger tips. Välkommen med alla dina frågor och funderingar!

Trygg rådgivning inför ditt solcellsköp

Är du intresserad av solceller? Men känner dig fortfarande lite osäker. Du kanske inte riktigt har bestämt dig. Eller så är du bara allmänt nyfiken. Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, för att få rådgivning av vår solcellsexpert Jens! Han kan hjälpa dig med allt från hur du ska gå tillväga när du ska skaffa solceller, till vilka paneler som skulle se bäst ut på ditt tak. Han svarar också gärna på frågor om hur stor besparing solceller kan ge dig eller hur solcellsbidraget fungerar. Vilka frågor har du?

Formulär för rådgivning

För att du ska få trygg och enkel rådgivning behöver du endast fylla i dina uppgifter i formuläret och skicka in till oss. Det är naturligtvis helt kostnadsfritt och du binder inte upp dig till något.

Via formuläret kan du både få hjälp med att boka ett personligt telefonmöte eller ställa enstaka frågor.

Du är även varmt välkommen att höra av dig på 0770-777 600 eller via [email protected] för att få personlig hjälp och rådgivning om solceller.

Är du intresserad av att få en icke bindande offert gör du det här:
Offertförfrågan

Fyll i formuläret för rådgivning

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.