Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Hembesök - boka ditt digitala hembesök!

Framtiden är här!

Boka ditt digitala hembesök

Framtiden är här!

Boka ditt digitala hembesök

Vi erbjuder nu hembesök direkt i din mobil, dator eller surfplatta.

Boka ditt digitala hembesök redan idag

Ta chansen och boka ett digitalt hembesök med en av våra rådgivare inför ditt köp av värmepump. Via ett videosamtal kan du visa upp ditt hem, och få svar på detaljer runt placering och andra förutsättningar för en installation. Vi erbjuder hembesök för luft-luftvärmepump, luft-vattenvärmepump och frånluftsvärmepump.

Boka digitalt hembesök via Boka direkt

Du bokar ditt digitala hembesök via Boka direkt, som du besöker via länken nedan!

Boka här Boka här

Du kontaktar oss via din App

Dessa tjänster kan du använda vid ditt digitala hembesök: Google Duo och FaceTime. Vi kontaktar dig på din bokade tid.

Förbered dig

Var redo att svara när din bokade tid är nära och se till att det är bra ljud och ljus. Det är också bra om du har en tumstock redo när vi ringer dig!

Tänk på att

Hembesöket är på ca. 30 minuter, så se till att du är tillgänglig under hela tiden du är bokad. Detta för att ditt möte ska bli så givande som möjligt för dig.