Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Princess | Värmepaneler

Med en panelvärmare från Princess kan du på ett effektivt och stilrent sätt värma upp ditt hem till behagliga temperaturer. Styr uppvärmningen med din telefon för att komma hem till ett redan uppvärmt hem.

Värm upp effektivt och stilrent

Med Princess värmepaneler kan du värma upp ditt hem på ett effektivt och stilrent sätt. Den otroligt väldesignade värmepanelen fångar din blick och blir direkt en modern och stilren detalj i ditt hem som samtidigt värmer upp rummet till din önskvärda temperatur. Vill du komma hem till ett redan uppvärmt hem kan du smidigt styra din värmepanel genom din smartphone. Men Princess värmepanel behöver du inte ens befinna dig i ditt hem för att kontrollera temperaturen. Ladda bara ner deras app eller använd dig av Google Home eller Alexa för att styra värmepanelen från avstånd. För att du ska känna dig trygg är värmepanelerna även utrustade med ett inbyggt överhettningsskydd och ett barnsäkerhetslås.

Om Princess

Sedan uppstarten 1994 i Breda i Nederländerna har Princess tagit världen med storm tack vare sin innovationsförmåga och luxuösa design. Vare sig du är ute efter en dammsugare eller en aerofryer så kan du troligtvis hitta Princess-produkten just för dig. Med Princess produkter kan du på ett roligt sätt ta hand om ditt hem samtidigt som du kompletterar din inredning med en snygg och stilren detalj. Gillar du tekniskt smarta lösningar, en känsla av lyx och hög kvalitet, och låga priser så är Princess produkter för dig.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!