Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Inomhusmodul CTC EcoZenith i255

Inomhusmodul CTC
EcoZenith i255
Låg

Modell
63 619 kr

Se priset!

Inomhusmodul CTC EcoZenith i255

EcoZenith i255

Låg
63 619 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

CTC EcoZenith i255 är en uppdatering av CTC EcoZenith i250 och har fått en ny touchdisplay och i det uppdaterade gränssnittet når du enkelt alla funktioner precis som i din smartphone. Dessutom kan du enkelt spegla displayen i din surfplatta, mobil m.m. Men viktigast av allt är att den har text i valbart språk och enkla symboler – du kan enkelt justera värme, varmvatten med mera och hämta en mängd information om driften. Inomhusmodulen får aldrig bli ett svagt kort – då spelar det ingen roll hur effektiv värmepumpen är.
CTC EcoZenith i255 har en touchdisplay med ett mycket användarvänligt gränssnitt där du enkelt når alla funktioner precis som i din smartphone. Du kan även enkelt spegla displayen i din surfplatta, mobil eller dator. Men viktigast av allt är att den har text i valbart språk och enkla symboler som gör det lätt att justera värme, varmvatten m.m. och hämta en mängd information om driften.

Tyst och effektiv
Inomhusmodulen får aldrig bli ett svagt kort – då spelar det ingen roll hur effektiv värmepumpen är. För CTC EcoZenith i255 har vi valt samma teknik som i bergvärmepumpen CTC EcoHeat. CTC EcoZenith i255 är byggd med en vattenbuffert som ger kompressorn bra arbetsvillkor oavsett värmesystem. På så sätt minimeras risken för knäppningar och andra oljud i ditt radiatorsystem. CTC EcoZenith i255 har många fördelar: Vad sägs om intelligent värmepumpsstyrning? Pekskärm i färg? Solanslutning? Bara för att ta några exempel.

Varmvatten i massor
Inomhusmodulens viktigaste funktion är att så snålt och så snabbt som möjligt producera mycket varmvatten. CTC EcoZenith i255 kommer inte att göra dig och din familj besvikna. CTC EcoZenith i255 installeras alltid med någon av värmepumparna CTC EcoAir eller CTC EcoPart och levererar upp till 65 °C varmvatten. Tanken rymmer hela 223 liter.

EnergyFlex
Du kan komplettera nu eller senare med andra energikällor. Två anslutningar finns färdiga att koppla på t.ex. solvärme, vattenmantlad kamin eller varför inte en pool? Som standard kan produkten styra två olika värmesystem. Du kan även få kyla på sommaren om du kompletterar bergvärme med passiv kyla som utnyttjar borrhålets svala temperatur för skön svalka.

Inbyggd internetuppkoppling
CTC EcoZenith i255 har internetuppkoppling som standard så att du enkelt kan styra din värmepump på distans. För att passa i det smarta hemmet är produkten förberedd för anslutning mot Alexa, Google Home m.m. Den är dessutom Smartgrid-förberedd, vilket betyder att den är förberedd för framtidens elnät.

Made in Sweden
Alla CTC värmepumpar och styrenheter är designade, utvecklade och tillverkade i Ljungby. Detta ger total kontroll av alla steg i tillverkningsprocessen.

Fler fördelar:
- Inbyggd värmepumpsstyrning
- Ny smart touch-skärm med uppdaterat gränssnitt
- Energibesparing upp till 80 % med en bergvärmepump
- Shuntautomatik för jämn och skön värme
- Finns i 2 höjder
- All-inclusive

Dokument

Teknisk information

VarumärkeCTC
Art.Nr.589500001
Volym223 l
ModellEcoZenith i255 L
Höjd1649 mm
Vikt165 kg
FärgVit
EnergieffektivitetA++
SerieEcoZenith
TypElpanna
Spänning400 V
Djup673 mm
IP-KlassningIPX1
Bullernivå15 dB(A)
Effekt15 kW
Bredd596 mm
RSK-nr6203858
EAN-nr7333077094416