Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Styrenhet CTC EcoLogic

Styrenhet CTC
EcoLogic
Modell L

Modell
16 749 kr
Styrenhet CTC EcoLogic

EcoLogic

Modell L
16 749 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

CTC EcoLogic L och M är ett smart styrsystem som automatiskt övervakar och styr CTC’s värmepumpar, spetsvärme, bufferttankar, sol, pool, frikyla, etc.
Användarvänlig display
CTC EcoLogic L och M har enmodern design med en helt integrerad touchdisplay. Displayen har ett mycket användarvänligt gränssnitt där du enkelt når alla funktioner och kan både swipaoch scrolla, precis som i din smartphone. Dessutom kan du enkelt spegla displayen i din surfplatta, mobil m.m. Styrlogiken har enkla och tydliga symboler med valbart språk.

EnergyFlex
CTC EcoLogic L kan styra och övervaka upp till tio värmepumpar. För att passa de flesta vattenburna radiatorsystem så finns det sex olika grundsystem att välja mellan. Styrningen sköter helt automatiskt in- och urkoppling av den befintliga pannan, prioriterarvarmvattenproduktion eller värme och kan hantera upp till fyra värmekretsar. CTC EcoLogic har inbyggd effektvakt, valfri extern spets (0-10 V, 0-3 steg eller 0-7 steg), varmvattenprioritering och inbyggt summalarm. Du kan logga driftdata och uppdatera program via USB.

Inbyggd internetuppkoppling
CTC EcoLogic L och M har internetuppkoppling som standard så att du enkelt kan styra ditt värmesystem på distans. Det går även att koppla styrningen till fjärrdator (DUC). För att passa i det smarta hemmet är de förberedda för anslutning mot Alexa, Google Home m.m. Den är dessutom Smartgrid-förberedd, vilket betyder att den är förberedd för framtidens elnät.

Made in Sweden
Alla CTC värmepumpar och styrenheter är designade, utvecklade och tillverkade i Ljungby. Detta ger total kontroll av alla steg i tillverkningsprocessen.

Styrning:
- Värmepump 3-10
- Värmesystem 1-2
- Värmesystem 3-4
- Solvärme
- Pool
- Frikyla
- Varmvattencirkulation
- Ventlation
- Aktiv kyla

Dokument

Teknisk information

VarumärkeCTC
Art.Nr.589430301
ModellEcoLogic L
Spänning230 V
Djup122 mm
Höjd276 mm
IP-KlassningIPX1
Vikt7,5 kg
Bredd519 mm
FärgVit
SerieEcoLogic
TypStyrenhet
RSK-nr6212574
EAN-nr7333077094553