Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Styrenhet CTC EcoLogic

Styrenhet CTC
EcoLogic
Modell M

Modell
13 499 kr
Styrenhet CTC EcoLogic

EcoLogic

Modell M
13 499 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

CTC EcoLogic L och M är ett smart styrsystem som automatiskt övervakar och styr CTC’s värmepumpar, spetsvärme, bufferttankar, sol, pool, frikyla, etc.
Användarvänlig display
CTC EcoLogic L och M har enmodern design med en helt integrerad touchdisplay. Displayen har ett mycket användarvänligt gränssnitt där du enkelt når alla funktioner och kan både swipa och scrolla, precis som i din smartphone. Dessutom kan du enkelt spegla displayen i din surfplatta, mobil m.m. Styrlogiken har enkla och tydliga symboler med valbart språk.

EnergyFlex
CTC EcoLogic M är en lite enklare variant som kan styra upp till två värmepumpar i upp till två värmekretsar, vilket räcker till för de flesta hem. För att passa de flesta vattenburna radiatorsystem så finns det sex olika grundsystem att välja mellan. Styrningen sköter helt automatiskt in- och urkoppling av den befintliga pannan, prioriterarvarmvattenproduktion eller värme och kan hantera upp till fyra värmekretsar. CTC EcoLogic har inbyggd effektvakt, valfri extern spets (0-10 V, 0-3 steg eller 0-7 steg), varmvattenprioritering och inbyggt summalarm. Du kan logga driftdata och uppdatera program via USB.

Inbyggd internetuppkoppling
CTC EcoLogic L och M har internetuppkoppling som standard så att du enkelt kan styra ditt värmesystem på distans. Det går även att koppla styrningen till fjärrdator (DUC). För att passa i det smarta hemmet är de förberedda för anslutning mot Alexa, Google Home m.m. Den är dessutom Smartgrid-förberedd, vilket betyder att den är förberedd för framtidens elnät.

Made in Sweden
Alla CTC värmepumpar och styrenheter är designade, utvecklade och tillverkade i Ljungby. Detta ger total kontroll av alla steg i tillverkningsprocessen.

Styrning:
- Värmepump 1-2
- Värmesystem 1-2
- Värmesystem 3-4
- Solvärme
- Pool
- Frikyla
- Varmvattencirkulation
- Ventlation
- Aktiv kyla

Dokument

Teknisk information

VarumärkeCTC
Art.Nr.589430302
ModellEcoLogic M
Spänning230 V
Djup122 mm
Höjd276 mm
IP-KlassningIPX1
Vikt7,5 kg
Bredd519 mm
FärgVit
SerieEcoLogic
TypStyrenhet
RSK-nr6212575
EAN-nr7333077094560