Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Bluewater Cleone Classic Vattenrenare
Bluewater Cleone Classic Vattenrenare
Bluewater Cleone Classic Vattenrenare
Bluewater Cleone Classic Vattenrenare

Bluewater
Cleone Classic Vattenrenare

190 liter vatten per dag
Tar bort upp till 99 % orenheter
Effektiv teknik: omvänd Osmos

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

8 995 kr
Bluewater Cleone Classic Vattenrenare

Cleone Classic Vattenrenare

8 995 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Visste du att vårt kranvatten kan innehålla bland annat bly, läkemedelsrester, bakterier och mikroplaster? Med en vattenrenare från Bluewater slipper du detta och får istället renare och godare vatten – direkt ur kranen. Du får en smart investering för en hållbar framtid och gott vatten i stort sett helt fritt från föroreningar.
Effektiv teknik med Cleone Classic
Bluewaters Cleone använder sig utav tekniken omvänd osmos (RO) och tar bort föroreningar så som klor, mikroplast, bakterier, virus, bly, kemikalier och läkemedelsrester. Det inkommande vattnet renas med förfiltrering i tre steg och ett efterfilter med aktivt kol. Filtret fångar upp det som är större än 0,0001 mikron. Cleone gör att du kan vara trygg med att det vatten du och din familj använder är säkert.

190 liter per dag
Cleone renar vatten i tre steg: förfiltrering, membranfiltrering och efterfiltrering. Renat vatten från Cleone samlas upp i renvattentanken och när tanken är full sätts den i viloläge. När vattennivån i renvattentanken är låg öppnar Cleone matarvattentillförseln och börjar rena mer vatten. Tack vare att vattnet ständigt cirkulerar i tanken, minskar det risken för bakterietillväxt inne i den, ett vanligt problem med andra vattenrenare. Du får upp till 190 liter renat vatten varje dag med din Cleone. Bluewater rekommenderar att filtret ska bytas minst var sjätte månad men vattenrenaren har även en så kallad vattenkvalitetsmonitor som bevakar kvalitén på vattnet, och skulle vattenkvalitén minska så tänds en lampa som informerar om att det är dags att byta filter.

Enkel installation och användning
Vattenrenaren har en låg energiförbrukning och är enkel att både installera och använda. Vattenrenaren ryms under diskbänken och kopplas enkelt in så du får rent vatten direkt ur kranen. Du får din egen vattenreningsanläggning direkt under diskbänken.

Cleone Classic
Cleone Classic har bland annat en inbyggd Booster-pump, skandinavisk modern design och skyddsfunktioner såsom vattenkvalitetsmätare och läckageskydd.

1 års garanti för membran, pump och filter i maskin och 2 års garanti för övriga komponenter.

Information och behov för just din vattenrenare
Beroende på vattentemperatur kan vattenrenaren ge olika andel renat vatten. 15°C = 25 % andel renat vatten (±5%), och vid 25°C = 30 % andel renat vatten (±5%). Bluewater utgår ifrån saltavskiljning (TDS) och denna vattenrenare har en avskiljningsgrad på 98 %.

Mer info
- Krav inkommande vattentryck (Bar/Mpa/Psi): 1,2-7/0,12-0,7/17-102
- Krav inkommande TDS: < 2000
- Krav inkommande temperatur: 2-35
- Krav inkommande hårdhet (dH°): < 10
- Krav inkommande järn mg/l (Fe2): < 0.5
- Krav inkommande järn mg/l (Fe3): < 0.3
- Krav inkommande turbiditet (FNU): < 1

Dokument

Teknisk information

VarumärkeBluewater
Art.Nr.911340243
SerieCleone
TypVattenrenare
Djup380 mm
Höjd416 mm
Effekt23 W
Vikt12,2 kg
Bredd215 mm
Volym12 l